Header Ads Widget

Predator 2 (Film acțiune sf 1990) Trailer și detalii

Film acțiune horror și sf "Predator 2" 1990 cu actorii Danny Glover, Rubén Blades și Maria Conchita Alonso. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Predator 2".


Despre filmul Predator 2

Predator 2 este un film american de acțiune științifico-fantastică din 1990 scris de frații Jim și John Thomas, regizat de Stephen Hopkins și cu Danny Glover, Gary Busey, Ruben Blades, María Conchita Alonso, Bill Paxton și Kevin Peter Hall în rolurile principale. Este a doua parte a francizei Predator, care servește ca o continuare a filmului Predator din 1987, cu Kevin Peter Hall reluând rolul principal al Predatorului. Situat la zece ani după evenimentele primului film, în Los Angeles, filmul se concentrează pe Predator, un vânător de extratereștri avansat din punct de vedere tehnologic, și pe eforturile unui ofițer de poliție nemulțumit și ale aliaților săi de a învinge creatura răuvoitoare.

La momentul lansării, filmul a primit recenzii în general negative și a obținut un profit moderat la box office, încasând 57 de milioane de dolari la nivel mondial, comparativ cu 98 de milioane de dolari ai filmului anterior la un buget de producție mai mic. Filmul a fost văzut mai pozitiv de-a lungul timpului, în special pentru interpretarea lui Danny Glover, regia și partitura muzicală și a câștigat un cult. Aceasta a fost ultima apariție în film a lui Predator până la filmul crossover din 2004, Alien vs. Predator, urmat în 2007 de Aliens vs. Predator: Requiem. Un al treilea film, Predators, a fost lansat în 2010, un al patrulea film, Predatorul / The Predator în 2018 și un prequel, filmul Prada / Prey, în 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Predator 2

Locotenentul LAPD Mike Harrigan (Danny Glover) și partenerul său detectiv îngâmfat Jerry Lambert (Bill Paxton) își dau seama curând că ceea ce părea o ceartă sângeroasă între bandele jamaicane ale marelui preot voodoo King Willie (Calvin Lockhart) și banda de droguri columbiană a lui Ramon Vega (Corey Rand) este de fapt, munca unui terț înfricoșător. Echipa federală a lui Peter Keyes (Gary Busey) protejează locul crimei chiar și de LAPD, dar după ce criminalistica demonstrează că trebuie să fie un extraterestru, care continuă să facă victime, urmărirea îi aduce pe toți împreună.

Regia
Stephen Hopkins

Actori în distribuție
Danny Glover, Rubén Blades, Maria Conchita Alonso, Bill Paxton, Gary Busey, Robert Davi, Adam Baldwin, Kevin Peter Hall, Kent McCord, Morton Downey Jr, Calvin Lockhart, Steve Kahan, Henry Kingi, Corey Rand, Elpidia Carrillo, Lilyan Chauvin, Michael Mark Edmondson, Teri Weigel, William R. Perry, Alex Chapman, Guss Williams, John Cann, Michael Papajohn, Louis Eppolito, Charles Haugk, Sylvia Kauders, Charles David Richards, Julian Reyes, Casey Sander, Pat Skipper, Carmine Zozzora, Valerie Karasek, Chuck Boyd, David Starwalt, Abraham Alvarez, Jim Ishida, George Christy, Lucinda Weist, Richard Anthony Crenna, Billy 'Sly' Williams, Paulo Tocha, Jsu Garcia

Genul filmului
Acțiune, Horror, SF, Thriller

Dată de lansare:
21 noiembrie 1990

Trailer la filmul Predator 2 (1990)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii