Header Ads Widget

Predators (Film acțiune sf 2010) Trailer și detalii

Film acțiune thriller și sf "Predators" 2010 cu actorii Adrien Brody, Alice Braga și Laurence Fishburne. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Predators 3".


Despre filmul Predators

Predators este un film american de acțiune științifico-fantastic din 2010 regizat de Nimród Antal, scris de Alex Litvak și Michael Finch și cu Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins și Laurence Fishburne în distribuție. A fost distribuit de 20th Century Fox și este a treia tranșă a francizei Predator. Filmul urmărește un ansamblu de personaje, inclusiv Royce (Adrien Brody), un mercenar care apare într-o junglă neidentificată printre alți ucigași pricepuți. Ei descoperă că au fost răpiți și plasați pe o planetă care acționează ca o rezervă pentru două triburi de ucigași extratereștri în război și caută în mod activ o modalitate de a se întoarce pe Pământ.

Producătorul Robert Rodriguez a dezvoltat un scenariu pentru a treia ediție încă din 1994, deși abia în 2009 compania 20th Century Fox a dat drumul la proiect. Potrivit lui Rodriguez, titlul Predators este o aluzie la al doilea film din franciza Alien, Alien 2: Misiune de pedeapsă / Aliens (1986). Titlul are, de asemenea, o dublă semnificație, referindu-se atât la creaturile extraterestre Predator, cât și la grupul de personaje umane care luptă împotriva lor. Filmările pentru filmul Predators au început pe 28 septembrie 2009 și s-au încheiat după 53 de zile; filmările au avut loc în Hawaii și apoi în Austin, Texas.

Filmul de acțiune sf Predators a fost lansat în Statele Unite pe 9 iulie 2010. A încasat 127 de milioane de dolari la nivel mondial și a primit recenzii mixte de la critici, cu laude pentru acțiune, dar critici care vizează personajele scrise subțire. Un al patrulea film, intitulat Predatorul / The Predator, a fost lansat în 2018, iar un film prequel Prada / Prey, în 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Predators

Când un grup de oameni se găsesc într-o junglă, își dau seama că se află pe o planetă complet diferită și care găzduiește o rasă de vânători extratereștri. Grupul este format dintr-un mercenar cunoscut sub numele de Royce, un lunetist al IDF cunoscut sub numele de Isabelle, un spetsnaz rus cunoscut sub numele de Nikolai, un agent de poliție ce luptă împotriva cartelurilor de droguri cunoscut sub numele de Cuchillo, un ofițer RUF cunoscut sub numele de Mombasa, un deținut condamnat la moarte cunoscut sub numele de Stans, un asasin Yakuza cunoscut sub numele de Hanzo și un doctor american cunoscut sub numele de Edwin. Depinde de acești 8 indivizi să oprească vânătorii și să plece de pe planetă.

Regia
Nimród Antal

Actori în distribuție
Adrien Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walton Goggins, Oleg Taktarov, Laurence Fishburne, Danny Trejo, Louis Ozawa, Mahershala Ali, Carey Jones, Brian Steele, Derek Mears, Aaron Richardson

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Thriller

Dată de lansare:
7 iulie 2010

Cunoscut și ca:
Predator 3

Trailer la filmul Predators (2010)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii