Header Ads Widget

Predatorul (Film acțiune sf 2018) The Predator Trailer și detalii

Film acțiune thriller și sf "Predatorul 5" 2018 cu actorii Boyd Holbrook, Olivia Munn și Yvonne Strahovski. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Predator / Predator 5".


Despre filmul Predatorul

Predatorul / The Predator este un film american de acțiune științifico-fantastic din 2018, regizat și co-scris de Shane Black și Fred Dekker. Este al patrulea film din franciza Predator. Black a avut un rol secundar în filmul original, în timp ce John Davis revine ca producător din primele trei filme. Cu Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Thomas Jane, Alfie Allen și Sterling K. Brown în distribuție, filmul urmărește un grup de soldați afectați de PTSD și un om de știință care trebuie să facă echipă pentru a lupta împotriva unei perechi invadatoare de prădători și descoperă planurile lor pentru omenire.

Filmul de acțiune sf Predatorul / The Predator a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 6 septembrie 2018 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 14 septembrie 2018, de 20th Century Fox, în IMAX și Dolby Cinema, precum și în formate standard. Filmul a încasat peste 160,5 milioane de dolari în întreaga lume și a primit recenzii mixte atât din partea criticilor, cât și a publicului. Un prequel, intitulat Prada / Prey, a fost lansat pe Hulu în 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Predatorul / The Predator

De la zonele exterioare ale spațiului până la străzile orașelor mici din suburbie, vânătoarea vine acasă. Acum, cei mai letali vânători ai universului sunt mai puternici, mai inteligenți și mai ucigași decât oricând, s-au îmbunătățit genetic cu ADN de la alte specii. Când un băiat declanșează accidental întoarcerea lor pe Pământ, doar un echipaj zdrențuit de foști soldați și un profesor de științe nemulțumit pot împiedica sfârșitul rasei umane.

Regia
Shane Black

Actori în distribuție
Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey, Yvonne Strahovski, Brian A. Prince, Mike Dopud, Niall Matter, Javier Lacroix, Gabriel LaBelle, Nikolas Dukic, RJ Fetherstonhaugh, James S. Salisbury, Garry Chalk, Duncan Fraser, Emy Aneke, Darryl Scheelar, Fraser Aitcheson, Eduard Witzke, Jan Bos, Lochlyn Munro, Françoise Yip, Rhys Williams, Malcolm Masters, Harrison MacDonald, Sage Brocklebank, Coulton Jackson, Sean Owen Roberts, Colin Corrigan, Anousha Alamian, Ryan Scramstad, Patrick Sabongui, J.C. Williams, Sean Kohnke, Juan Pacheco, Lars Grant, Byron Brisco, Fraser Corbett, Chad Bellamy, Peter Shinkoda, Aaron Craven

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Thriller

Dată de lansare:
6 septembrie 2018

Cunoscut și ca:
Predator 4

Trailer subtitrat la filmul Predatorul / The Predator (2018)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Predatorul (2018) cu actorii Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Jacob Tremblay, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Thomas Jane, Alfie Allen, Augusto Aguilera, Jake Busey și Yvonne Strahovski și regizat de Shane Black.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii