Header Ads Widget

Prada (Film acțiune 2022) Prey (Predator 5) Trailer și Detalii

Film acțiune și horror online "Prada" 2022 cu actorii Amber Midthunder, Dakota Beavers și Stormee Kipp. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Prey / Predator 5".


Despre filmul Prada / Prey

Prada / Prey este un film american de acțiune științifico-fantastic din 2022 din franciza Predator. Este a cincea ediție și este un prequel la primele patru filme, fiind plasat în Northern Great Plains în 1719. Filmul este regizat de Dan Trachtenberg și scris de Patrick Aison. În rolurile principale joacă actorii Amber Midthunder, Dakota Beavers, Dane DiLiegro, Michelle Thrush, Stormee Kipp, Julian Black Antelope și Bennett Taylor. Povestea se învârte în jurul lui Naru, o războinică Comanche pricepută, care se străduiește să dovedească că este un vânător. Ea se trezește că este nevoită să-și protejeze oamenii de un extraterestru răufăcător, umanoid, care vânează oameni ca sport, precum și de comercianții francezi de blănuri care ucid bivolii pe care ei se bazează pentru supraviețuire.

Dezvoltarea filmului a început în timpul producției filmului Predatorul / The Predator (2018), când producătorul John Davis a fost abordat de Trachtenberg și Aison, cu un concept pe care l-au dezvoltat din 2016. La sfârșitul anului 2020, titlul filmului a fost dezvăluit a fi numele de cod pentru al cincilea film din franciza Predator. Filmările au avut loc în jurul orașului Calgary în vara anului 2021, întregul film fiind filmat în engleză cu unele secvențe filmate și în Comanche. Secvențele rămase au fost dublate în Comanche de către distribuție, reluând rolurile. Filmul este primul lungmetraj care are o dublare completă în limba Comanche.


Filmul de acțiune sf Prada / Prey a avut premiera la Comic-Con din San Diego pe 21 iulie 2022 și a fost lansat de 20th Century Studios ca film original Hulu în Statele Unite și pe Disney+ Star la nivel internațional pe 5 august. Filmul a primit recenzii pozitive de la critici, cu laude pentru secvențele sale de acțiune, interpretarea actriței Amber Midthunder, cinematografia, regia lui Trachtenberg și casting-ul indigen, mulți critici numindu-l cel mai bun film Predator de la primul film.


Sinopsis la filmul Prada / Prey

Situat în lumea Națiunii Comanche în 1719, o femeie războinică iscusită Naru își protejează cu înverșunare tribul împotriva unui Predator extraterestru foarte evoluat.





Distribuție Actori în filmul Prada / Prey

Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope, Stefany Mathias, Dane DiLiegro

Regizor
Dan Trachtenberg

Scenarist
Patrick Aison

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 pe internet - pe platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Prey titlul original, Predator 5 titlu alternativ, Skulls titlu alternativ

Este filmul Prada / Prey pe HBO Max

Din păcate filmul Prada / Prey încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Prada / Prey pe Netflix?

Din păcate filmul Prada / Prey încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Prada / Prey

Amplasat în Națiunea Comanche în urmă cu 300 de ani, filmul „Prada / Prey” este povestea unei tinere femei, Naru, o războinică feroce și foarte pricepută. Ea a fost crescută în umbra unora dintre cei mai legendari vânători care cutreieră Marile Câmpii, așa că atunci când un pericol îi amenință tabăra, ea pornește să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și pe care o confruntă în cele din urmă se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal avansat din punct de vedere tehnic, ceea ce duce la o confruntare vicioasă și terifiantă între cei doi adversari.


Trailer la filmul "Prada / Prey" 2022

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Prada (2022) cu actorii Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope și Stefany Mathias.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii