Header Ads Widget

Prey (Film acțiune 2022) Predator 5 Trailer și Detalii

Film acțiune și horror online "Prey" 2022 cu actorii Amber Midthunder, Dakota Beavers și Stormee Kipp. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Predator 5".


Despre filmul Prey

Prey (cunoscut și sub numele de Predator 5) este un film american de acțiune științifico-fantastică regizat de Dan Trachtenberg. Este a cincea ediție din franciza Predator și un prequel la primele patru filme. Filmul spune povestea originii Predatorului in lumea Națiunii Comanche de acum 300 de ani. Naru, o femeie războinică pricepută, luptă pentru a-și proteja tribul împotriva unuia dintre primii prădători foarte evoluați care au aterizat pe Pământ. Filmul îi are în distribuție pe actorii Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope și Dane DiLiegro.


Filmul american de acțiune sf "Prey / Predator 5" este produs de companiile 20th Century Studios și Davis Entertainment, și este programat să fie lansat de 20th Century Studios ca film original Hulu pe 5 august 2022.


Sinopsis la filmul Prey

Situat în lumea Națiunii Comanche în 1719, o femeie războinică iscusită Naru își protejează cu înverșunare tribul împotriva unui Predator extraterestru foarte evoluat.

Distribuție Actori în filmul Prey

Amber Midthunder, Dakota Beavers, Stormee Kipp, Michelle Thrush, Julian Black Antelope, Stefany Mathias, Dane DiLiegro

Regizor
Dan Trachtenberg

Scenarist
Patrick Aison

Genul filmului
Acțiune, Dramă, Horror, SF, Filme 2022

Data de lansare
5 August 2022 pe internet - pe platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Prey titlul original, Predator 5 titlu alternativ, Skulls titlu alternativ

Este filmul Prey pe HBO Max

Din păcate filmul Prey încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Prey pe Netflix?

Din păcate filmul Prey încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Prey

Amplasat în Națiunea Comanche în urmă cu 300 de ani, filmul „Prey” este povestea unei tinere femei, Naru, o războinică feroce și foarte pricepută. Ea a fost crescută în umbra unora dintre cei mai legendari vânători care cutreieră Marile Câmpii, așa că atunci când un pericol îi amenință tabăra, ea pornește să-și protejeze poporul. Prada pe care o urmărește și pe care o confruntă în cele din urmă se dovedește a fi un prădător extraterestru foarte evoluat, cu un arsenal avansat din punct de vedere tehnic, ceea ce duce la o confruntare vicioasă și terifiantă între cei doi adversari.


Trailer la filmul "Prey" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii