Header Ads Widget

Alien 2 - Misiune de pedeapsă (Film acțiune sf 1986) Aliens Trailer și detalii

Film acțiune thriller și sf "Alien 2 - Misiune de pedeapsă" 1986 cu actorii Sigourney Weaver, Carrie Henn și Michael Biehn. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Aliens".


Despre filmul Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens
Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens este un film de acțiune științifico-fantastic din 1986, scris și regizat de James Cameron. Este continuarea filmului de groază științifico-fantastică Alien din 1979 și al doilea film din franciza Alien. Filmul este plasat într-un viitor îndepărtat; Sigourney Weaver joacă rolul Ellen Ripley, singura supraviețuitoare a unui atac extraterestru asupra navei ei. Când se pierd comunicațiile cu o colonie umană de pe Lună, unde echipajul ei a văzut pentru prima dată creaturile extraterestre, Ripley este de acord să se întoarcă la fața locului cu o unitate de luptători coloniali pentru a investiga. Michael Biehn, Paul Reiser, Lance Henriksen și Carrie Henn apar în roluri secundare.

În ciuda succesului filmului Alien, continuarea sa a durat ani să se dezvolte din cauza proceselor, a lipsei de entuziasm din partea 20th Century Fox și a schimbărilor repetate în management. Deși relativ neexperimentat, James Cameron a fost angajat să scrie o poveste pentru Aliens în 1983, pe baza scenariilor sale pentru The Terminator (1984) și Rambo: First Blood Part II (1985). Proiectul a fost blocat din nou până când noul director Fox Lawrence Gordon a dorit o continuare. Cu un buget de aproximativ 18,5 milioane de dolari, Aliens a început filmările în septembrie 1985. La fel ca și dezvoltarea sa, filmările au fost tumultuoase și pline de conflicte între James Cameron și echipa britanică de la Pinewood Studios. Filmarea dificilă l-a afectat și pe compozitor, James Horner, căruia i s-a lăsat puțin timp să înregistreze muzica.

Filmul Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens a fost lansat pe 18 iulie 1986, spre aprecierea criticilor. Recenziile i-au lăudat acțiunea, dar unii au criticat intensitatea unor scene. Performanța lui Sigourney Weaver a strâns laude consistente împreună cu cele ale lui Bill Paxton și Jenette Goldstein. Filmul a primit mai multe premii și nominalizări, inclusiv o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriță pentru Sigourney Weaver într-o perioadă în care genul science-fiction era în general trecut cu vederea. Alien 2 a câștigat între 131,1 și 183,3 de milioane de dolari în timpul rulării sale în cinematografe, unul dintre filmele cu cele mai mari încasări din 1986 la nivel mondial.

Filmul Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens este acum considerat printre cele mai mari filme ale anilor 1980 și printre cele mai bune filme științifico-fantastice, de acțiune și continuare realizate vreodată, probabil egale cu (sau mai bun decât) Alien. Filmului i se atribuie extinderea domeniului de aplicare a francizei cu adăugiri la povestea de fundal a seriei și la facțiuni precum Colonial Marines. Alien 2 a inspirat o varietate de produse, inclusiv jocuri video, benzi desenate și jucării. Filmul a fost urmat de două continuări – Alien 3 (1992) și Alien 4 Renașterea / Alien Resurrection (1997), niciuna dintre ele nu a avut la fel de mult succes, și prequelele Prometheus (2012) și Alien: Pactul / Alien: Covenant (2017).



Descrierea sinopsis a filmului Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens
La 57 de ani după ce Ellen Ripley a avut o întâlnire strânsă cu creatura extraterestră reptiliană din primul film, ea este chemată înapoi, de data aceasta, pentru a ajuta un grup de marinari coloniali foarte antrenați să lupte împotriva extratereștrilor siniștri. Dar de data aceasta, extratereștrii au preluat o colonie spațială de pe Lună LV-426. Când marinarii coloniali sunt chemați să cerceteze colonia spațială pustie, ei descoperă mai târziu că se confruntă cu mai mult decât s-au așteptat. Folosind mitraliere special modificate și suficientă putere de foc, ei fie luptă sau fie mor în timp ce marinarii spațiali luptă împotriva extratereștrilor. În timp ce pușcașii marini fac tot posibilul pentru a se apăra, Ripley trebuie să încerce să protejeze o tânără care este singura supraviețuitoare a coloniei spațiale aproape distruse.

Regia
James Cameron

Actori în distribuție
Sigourney Weaver, Carrie Henn, Michael Biehn, Paul Reiser, Lance Henriksen, Bill Paxton, William Hope, Jenette Goldstein, Al Matthews, Mark Rolston, Ricco Ross, Colette Hiller, Daniel Kash, Cynthia Dale Scott, Tip Tipping, Trevor Steedman, Paul Maxwell, Valerie Colgan, Alan Polonsky, Alibe Parsons, Blain Fairman, Barbara Coles, Carl Toop, John Lees

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF, Thriller

Dată de lansare:
18 iulie 1986

Trailer la filmul Alien 2 - Misiune de pedeapsă / Aliens (1986)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii