Header Ads Widget

Alien: Pactul (Film horror sf 2017) Alien: Covenant Trailer și detalii

Film horror sf "Alien: Pactul" 2017 cu actorii Michael Fassbender, Katherine Waterston și Danny McBride. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Alien: Covenant".


Despre filmul Alien: Pactul / Alien: Covenant

Alien: Pactul / Alien: Covenant este un film de groază și acțiune științifico-fantastică din 2017, regizat și produs de Ridley Scott și scris de John Logan și Dante Harper, după o poveste a lui Michael Green și Jack Paglen. O producție comună americană și britanică, filmul este o continuare a filmului Prometheus (2012), a doua intrare din seria Alien prequel și a șasea ediție din franciza Alien, trei dintre acestea fiind regizate de Ridley Scott. Filmul îl prezintă pe starul Michael Fassbender în rol principal, alături de actorii Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride și Demián Bichir în roluri secundare. Acesta urmărește echipajul unei nave colonie care aterizează pe o planetă neexploatată și face o descoperire terifiantă.

Filmul Alien: Pactul / Alien: Covenant a avut premiera la Londra pe 4 mai 2017. A fost lansat pe 12 mai în Regatul Unit și pe 19 mai în Statele Unite. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor, dar a avut rezultate slabe la box office; veniturile sale globale au fost de 240 de milioane de dolari, față de un buget de producție de aproximativ 100 de milioane de dolari, fără a include costurile de marketing.



Descrierea sinopsis a filmului Alien: Pactul / Alien: Covenant

În 2104, la aproape unsprezece ani după expediția dezastruoasă pe luna îndepărtată, LV-223, din filmul Prometeus (2012), nava de colonizare a spațiului adânc, USCSS Covenant, se îndreaptă spre planeta îndepărtată, Origae-6, cu mai mult de 2.000 de coloniști în hibernare criogenică pentru a construi o lume nouă. În schimb, o transmisie ciudată atrage echipajul către o planetă locuibilă din apropiere, care seamănă cu Pământul. Drept urmare, membrii echipajului de pe Covenant nebănuind nimic, vor trebui să facă față inamicilor biologici dincolo de înțelegerea umană. Acum, ceea ce a început ca o misiune de explorare pașnică, se va transforma în curând într-o operațiune de salvare disperată într-un spațiu neexplorat. Există o scăpare de pe planeta aceasta perfidă și misterioasă?

Regia
Ridley Scott

Actori în distribuție
Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup, Danny McBride, Demián Bichir, Carmen Ejogo, Jussie Smollett, Callie Hernandez, Amy Seimetz, Nathaniel Dean, Alexander England, Benjamin Rigby, Uli Latukefu, Tess Haubrich, Lorelei King, Goran D. Kleut, Andrew Crawford

Necreditați: Javier Botet, Steve Doyle, James Franco, Juke Hardy, Scott James, Billy Mansell, Guy Pearce, Noomi Rapace, Benjamin W Sullivan

Genul filmului
Horror, SF, Thriller

Dată de lansare:
4 mai 2017

Cunoscut și ca:
Prometheus 2, Alien 6

Trailer la filmul Alien: Pactul / Alien: Covenant (2017)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii