Header Ads Widget

Prometheus (Film acțiune sf 2012) Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri sf "Prometheus" 2012 cu actorii Noomi Rapace, Michael Fassbender și Charlize Theron. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Prometheus".


Despre filmul Prometheus

Prometheus este un film horror științifico-fantastic din 2012, coprodus și regizat de Ridley Scott, scris de Jon Spaihts și Damon Lindelof și cu Noomi Rapace, Michael Fassbender, Guy Pearce, Idris Elba, Charlize Theron și Logan Marshall-Green în roluri principale. Acțiunea filmului are loc la sfârșitul secolului 21 și se concentrează pe echipajul navei spațiale Prometheus, deoarece aceasta urmărește o hartă stelară descoperită printre artefactele mai multor culturi antice ale Pământului. Căutând originile umanității, echipajul ajunge într-o lume îndepărtată și descoperă o amenințare care ar putea duce la dispariția speciei umane.

Dezvoltarea filmului a început la începutul anilor 2000 ca a cincea ediție din franciza Alien. Ridley Scott și regizorul James Cameron au dezvoltat idei pentru un film care să servească drept prequel pentru filmul de groază științifico-fantastic Alien al lui Ridley Scott din 1979. În 2002, dezvoltarea filmului Alien vs. Predator a avut prioritate, iar proiectul a rămas latent până în 2009, când Ridley Scott și-a arătat din nou interesul pentru proiect. Spaihts a scris un scenariu pentru un prequel la evenimentele din filmele Alien, dar Ridley Scott a optat pentru o altă direcție pentru a evita repetarea indiciilor din acele filme. La sfârșitul anului 2010, Lindelof s-a alăturat proiectului pentru a rescrie scenariul lui Spaihts, iar el și Ridley Scott au dezvoltat o poveste care precede povestea filmului Alien, dar care nu are legătură directă cu seria originală. Potrivit lui Ridley Scott, deși filmul împărtășește „fișe ale ADN-ului filmului Alien” și are loc în același univers, filmul Prometheus își explorează propria mitologie și idei. O continuare, filmul Alien: Pactul / Alien: Covenant, a fost lansată în mai 2017, legând permanent filmul de franciza Alien și făcându-l a cincea tranșă.



Descrierea sinopsis a filmului Prometheus

Urmând un șir vag de indicii, arheologul desăvârșit, doctora Elizabeth Shaw (Noomi Rapace), și partenerul ei, Charlie Holloway (Logan Marshall-Green), împreună cu un echipaj de șaptesprezece oameni, se îmbarcă într-o expediție științifică ambițioasă în spațiul profund. La bordul navei stelare revoluționare de explorare a spațiului, USCSS Prometheus, echipa pune piciorul pe terenul stâncos al exomoonului pustiu, LV-223, în 2093, pentru a investiga existența speciilor extraterestre superioare cunoscute sub numele de „Ingineri”. Dar acolo, în interiorul unei structuri misterioase și complexe de camere întunecate cavernoase și un sistem subteran complicat de tuneluri, așteaptă mai multe enigme. Acum, o descoperire terifiantă amenință nu numai rezultatul misiunii îndrăznețe în spațiul cosmic, ci și viitorul omenirii. Este lumea pregătită pentru răspunsurile la întrebările fundamentale ale existenței umane?

Regia
Ridley Scott

Actori în distribuție
Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, Guy Pearce, Logan Marshall-Green, Sean Harris, Rafe Spall, Emun Elliott, Benedict Wong, Kate Dickie, Branwell Donaghey, Vladimir 'Furdo' Furdik, C.C. Smiff, Shane Steyn, Ian Whyte, John Lebar, Daniel James, Patrick Wilson, Lucy Hutchinson, Giannina Facio, Anil Biltoo, Louisa Staples, James Embree, Florian Robin, Matthew Burgess, Eugene O'Hare, Richard Thomson, Philip McGinley, Jenny Rainsford

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Mister, SF, Thriller

Dată de lansare:
11 aprilie 2012

Trailer la filmul Prometheus(2012)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii