Header Ads Widget

AVP: Alien vs. Predator (Film acțiune horror 2004) Trailer și detalii

Film acțiune și horror "Aliens vs Predator" 2004 cu actorii Sanaa Lathan, Raoul Bova și Lance Henriksen. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "AVPR: Aliens vs Predator".


Despre filmul AVP: Alien vs. Predator

Alien vs. Predator (stilizat ca AVP: Alien vs. Predator) este un film științifico-fantastic de acțiune din 2004, scris și regizat de Paul W. S. Anderson și cu Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner, Colin Salmon și Tommy Flanagan în distribuție. Este primul film al francizei Alien vs. Predator, care adaptează un crossover care reunește creaturile eponime din seria Alien și seria Predator, un concept care își are originea într-o carte de benzi desenate din 1989 scrisă de Randy Stradley și Chris Warner. Anderson a scris povestea, creatorii francizei Alien, Dan O'Bannon și Ronald Shusett primind un credit suplimentar pentru poveste datorită încorporării elementelor din seria Alien, iar Anderson și Shane Salerno au adaptat povestea într-un scenariu. Scrierea lor a fost influențată de mitologia aztecă, seria de benzi desenate și scrierile lui Erich von Däniken. În film, oamenii de știință sunt prinși în focul încrucișat al unei bătălii străvechi dintre alieni și prădători, în timp ce încearcă să scape dintr-o piramidă antică.

Filmul Alien vs. Predator a fost lansat în cinematografe pe 12 august 2004. A primit recenzii în general negative și a încasat 177,4 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de producție de 60-70 de milioane de dolari. O continuare directă, Aliens vs. Predator: Requiem, a fost lansată în 2007.



Descrierea sinopsis a filmului Aliens vs Predator

Când un satelit privat întâlnește o sursă neidentificată de căldură în Antarctica și se constată că este o piramidă îngropată adânc în subteran, o echipă de căutare formată din arheologi și ingineri de vârf este trimisă în Antarctica pentru a afla mai multe. Odată ajunsă acolo, echipa dă peste semne care indică faptul că locul este locuit de o specie extraterestră necunoscută. Nu trece mult până când extratereștrii încep să vâneze membrii echipei. În același timp, un trio de prădători în vârstă au sosit pentru a colecta craniile extratereștrilor ca trofee, iar oamenii sunt prinși într-o luptă mortală între cele două specii.

Regia
Paul W.S. Anderson

Actori în distribuție
Sanaa Lathan, Raoul Bova, Lance Henriksen, Ewen Bremner, Colin Salmon, Tommy Flanagan, Joseph Rye, Agathe de La Boulaye, Carsten Norgaard, Sam Troughton, Petr Jákl, Pavel Bezdek, Kieran Bew, Carsten Voigt, Jan Filipenský, Adrian Bouchet, Andy Lucas, Liz May Brice, Glenn Conroy, Eoin McCarthy, Karima McAdams, Tom Woodruff Jr, Ian Whyte, Joseph Balderrama, Alec Gillis, Alex Lorre, Jack Pierce

Genul filmului
Acțiune, Horror, Thriller

Dată de lansare:
12 august 2004

Trailer la filmul AVPR: Aliens vs Predator (2004)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii