Header Ads Widget

Alien 4: Renașterea (Film acțiune sf 1997) Alien Resurrection Trailer și detalii

Film acțiune horror și sf "Alien 4: Renașterea" 1997 cu actorii Sigourney Weaver, Winona Ryder și Ron Perlman. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Alien Resurrection".


Despre filmul Alien 4: Renașterea / Alien Resurrection

Alien 4: Renașterea / Alien Resurrection este un film american de groază științifico-fantastică din 1997, regizat de Jean-Pierre Jeunet, scris de Joss Whedon și cu Sigourney Weaver și Winona Ryder în rolurile principale. Este a patra parte a francizei Alien și a fost filmată la studiourile 20th Century Fox din Los Angeles, California.

Amplasat la 200 de ani după filmul anterior, Alien 3 (1992), Ellen Ripley este clonată, iar o regină Alien este îndepărtată chirurgical din corpul ei. United Systems Military (USM) speră să crească extratereștri pentru a-i studia și a-i cerceta pe nava spațială USM Auriga, folosind gazde umane răpite și livrate lor de un grup de mercenari. Extratereștrii evadează din incinte, iar Ripley și mercenarii încearcă să scape și să distrugă Auriga înainte ca aceasta să ajungă pe Pământ. Roluri suplimentare sunt jucate de Ron Perlman, Dan Hedaya, J. E. Freeman, Brad Dourif și Michael Wincott.

A fost planificată o continuare a filmului Alien 4: Renașterea, deoarece Joss Whedon scrisese un scenariu pentru Alien 5. Sigourney Weaver nu a fost interesată de acest film, dar a rămas deschisă să-și reia rolul Ellen Ripley pentru a cincea ediție, cu condiția să îi placă povestea. Au fost planificate să urmeze mai multe sequele, dar au fost abandonate în cele din urmă pe măsură ce seria crossover a sosit cu filmul din 2004 Alien vs. Predator, precum și seria prequel cu filmul din 2012 Prometheus.



Descrierea sinopsis a filmului Alien 4: Renașterea / Alien Resurrection

Saga continuă la 200 de ani după ce Ripley s-a sacrificat de dragul umanității. Angajatorii ei de odinioară au dispărut de mult, de data aceasta armata este cea care reînvie femeia care ucide de una singură extratereștrii, prin clonarea genetică pentru a extrage extratereștrul din interiorul ei, dar în timpul procesului ADN-ul ei este fuzionat cu regina și apoi extratereștrii evadează. Acum Ripley trebuie să decidă față de cine este loială.

Regia
Jean-Pierre Jeunet

Actori în distribuție
Sigourney Weaver, Winona Ryder, Dominique Pinon, Ron Perlman, Gary Dourdan, Michael Wincott, Kim Flowers, Dan Hedaya, J.E. Freeman, Brad Dourif, Raymond Cruz, Leland Orser, Carolyn Campbell, Marlene Bush, David St. James, Rodney Mitchell, Robert Faltisco, David Rowe, Garrett House, Rod Damer, Mark Mansfield, Daniel Raymont, Cris D'Annunzio, Steven Gilborn, Robert Bastens, Rico Bueno, Alex Lorre, Ronald Ramessar, Nicole Fellows, Tom Woodruff Jr.

Genul filmului
Acțiune, Horror, SF, Thriller

Dată de lansare:
6 noiembrie 1997

Trailer la filmul Alien 4: Renașterea / Alien Resurrection (1997)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii