Header Ads Widget

Filme și seriale noi în martie 2022 pe HBO Max

Astăzi s-a lansat platforma de streaming HBO Max și odată cu ea au venit și primele filme și seriale noi adăugate recent pentru luna martie 2022. Sunt 28 de filme, seriale și documentare care pot fi vizionate chiar din prima zi în care HBO Max a devenit disponibil în România.




Vă vom prezenta însă doar câteva dintre ele și anume cele care credem că merită văzute imediat și nu erau încă disponibile pe platforma HBO GO.

Filme noi martie 2022 HBO Max


Filmul Dune pe HBO Max

Începem cu filmul Dune, care a avut premiera în cinematografele românești pe 22 octombrie 2021. Un film realizat anul trecut care este nominalizat la Oscar 2022 în categoria cel mai bun film al anului 2021, are acțiunea amplasată într-un viitor îndepărtat și îl urmărește pe Paul Atreides în timp ce familia lui, nobila Casă Atreides, este împinsă într-un război pentru planeta deșertică mortală și inospitalieră numită Arrakis. Distribuția ansamblului de actori îi include pe Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa și Javier Bardem.


Filmul Dune poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Filmul Matrix Renașterea pe HBO Max

La nici trei luni de la lansare, HBO Max aduce pe platformă filmul Matrix Renașterea / The Matrix Resurrections, al patrulea film din franciză și continuarea filmelor din trilogia Matrix. Filmul Matrix Renașterea îl urmărește pe Neo, care trebuie să afle dacă realitatea lui e o creație fizică sau a minții și va trebui să-l urmărească din nou pe iepurele alb. Deja știe ce trebuie să facă, dar ce nu știe încă e că Matrixul e mai puternic și mai periculos decât înainte. În rolurile principale îi găsim pe actorii Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss.


Filmul Matrix Renașterea poate fi urmărit aici pe HBO Max. Citește review.

Filmul Kimi pe HBO Max

Filmul Kimi a fost lansat pe 10 februarie 2022 pe HBO Max și la aproape o lună este disponibil și pe HBO Max România. Filmul o urmărește pe Angela Childs (Zoe Kravitz), o tehniciană agorafobă care descoperă înregistrarea unei crime violente și încearcă să raporteze superiorilor ei. Pentru ca crima să fie anchetată, ea își dă seama că va trebui să-și părăsească apartamentul.


Filmul KIMI poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Filmul Space Jam: O nouă eră pe HBO Max

Deși călcat în picioare de toți criticii și cu o notă de doar 4,4 pe IMDB, filmul poate fi totuși urmărit de fanii celebrului baschetbalist LeBron James. Este continuarea filmului Space Jam: Meciul secolului din 1996 care l-a avut în rol principal pe Michael Jordan.


Sinopsis: Când LeBron James și fiul lui, Dom, sunt blocați într-un spațiu digital de o inteligență artificială scăpată de sub control, LeBron trebuie să găsească drumul spre casă, conducându-i pe Bugs, Lola Bunny și gașca de personaje Looney Tunes spre victorie.


Filmul Space Jam: O nouă eră poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Alte filme noi adăugate pe HBO Max în martie 2022 sunt: Hitman's Bodyguard 2: Nevasta asasinului și Viața de după. Le găsiți în categoria Adăugate recent pe platforma HBO Max.

Seriale noi martie 2022 HBO Max


Serialul Peacemaker pe HBO Max

Peacemaker este un serial din 2022 realizat pentru HBO Max și bazat pe personajul cu același nume din revistele desenate DC. Serialul îl are în rol principal pe John Cena.


Sinopsis: După ce și-a revenit după rănile suferite în timpul evenimentelor din Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad (2021), Christopher Smith/Peacemaker este nevoit să se alăture misteriosului A.R.G.U.S. și echipei de operațiuni dubioase „Proiectul Fluture”. Aceștia au misiunea de a identifica și elimina creaturi parazite asemănătoare cu fluturii care au preluat corpurile umane din întreaga lume.


Serialul Peacemaker poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Serialul românesc RUXX pe HBO Max

Sezonul 1 al serialului românesc RUXX are 8 episoade și începând de astăzi 8 martie, sunt disponibile pentru vizualizare pe HBO Max primele două episoade. Actorii principali în serialul RUXX sunt Alec Secăreanu, Raluca Aprodu, Șerban Pavlu, Mădălina Craiu, Ioana Bugarin, Bogdan Dumitrache, Alina Chivulescu, Ruxandra Maniu și Marian Olteanu.


Serialul românesc RUXX poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Serialul Fata de dinainte pe HBO Max

Un serial original HBO Max, Fata de dinainte / The Girl Before spune povestea lui Jane (Gugu Mbatha-Raw), care primește șansa să se mute într-o casă frumoasă și ultra minimalistă, creată de un arhitect misterios. Nu există decât o singură regulă: cei care locuiesc acolo trebuie să asculte regulile bărbatului.


Serialul Fata de dinainte poate fi urmărit aici pe HBO Max.

Alte seriale noi adăugate pe HBO Max în martie 2022 sunt: Viețile sexuale ale studentelor, Creat pentru dragoste, Hacks, Baketopia, La limită / Fringe - 5 sezoane și Station Eleven. Le găsiți în categoria Adăugate recent pe platforma HBO Max.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii