Header Ads Widget

The Girl Before (Serial BBC - HBO 2021) Fata de dinainte trailer și detalii

Serial BBC și HBO dramă și thriller "The Girl Before" 2021, cu actorii Gugu Mbatha-Raw, Rakhee Thakrar și Ben Hardy. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Fata de dinainte".


Despre serialul The Girl Before - Fata de dinainte:

The Girl Before - Fata dinainte este o adaptare thriller de televiziune în 4 părți, creată de J.P. Delaney pentru BBC One și HBO Max, bazată pe romanul cu același nume din 2016 al lui Delaney. În serial îi găsim în roluri principale pe actorii Gugu Mbatha-Raw, Rakhee Thakrar, Ben Hardy, David Oyelowo, Mark Stanley, Jessica Plummer și Amanda Drew.


Ron Howard a fost inițial legat de proiect. Regizoarea Lisa Brühlmann ca a mai regizat și serialul Killing Eve, a regizat și cele 4 episoade ale mini seriei The Girl Before creată de J.P. Delaney, care a scris și produs executiv serialul. De asemenea, a co-scris două episoade cu scenarista Marissa Lestrade. Filmările au început în Bristol în primăvara lui 2021, în locația Redland, Bristol și la The Bottle Yard Studios. ITV Studios este distribuitorul internațional al serialului.


Serialul britanic The Girl Before - Fata dinainte este difuzat pe BBC One în Marea Britanie și în streaming pe BBC iPlayer și în America pe HBO Max.


Sinopsis la serialul The Girl Before - Fata de dinainte

Jane, o femeie traumatizată se îndrăgostește de o casă minimalistă extraordinară, dar când descoperă că o altă femeie cu probleme a murit în aceeași proprietate cu trei ani mai devreme, începe să se întrebe dacă propria ei poveste este doar o reluare a fetei de dinainte.




Actorii principali în distribuția serialului The Girl Before - Fata de dinainte

Gugu Mbatha-Raw, Rakhee Thakrar, Ben Hardy, David Oyelowo, Mark Stanley, Jessica Plummer, Amanda Drew, Ian Conningham, Jimmy Walker, Francesca Knight, Ben Addis, Lisa Faulkner, Jason Thorpe, Antonia Clarke, Natasha Atherton, Dan Li

Regizori: Lisa Brühlmann

Creatori: J.P. Delaney, Marissa Lestrade

Genul filmului serial: Dramă, Thriller, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 4 episoade

Data de lansare serial: 19 December 2021

Lansare serial în România: Nu sunt date despre lansarea serialului în România

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: 42

Distribuitor: BBC, HBO Max

Țara: Marea Britanie

Este serialul Fata de dinainte / The Girl Before pe HBO Max

Da, serialul Fata de dinainte / The Girl Before este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea începând cu data de 8 Martie 2022 aici pe HBO Max.


Este serialul The Girl Before - Fata de dinainte pe Netflix

Din păcate serialul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă serialul va intra pe Netflix.


Descriere serial The Girl Before - Fata de dinainte

Serialul creat de BBC și HBO, Fata dinainte spune povestea lui Jane (Gugu Mbatha-Raw), care are șansa de a se muta într-o casă frumoasă, ultra-minimalistă, proiectată de arhitectul (David Oyelowo) - singurul lucru este că ocupanții trebuie să respecte lista lui cu reguli. Când Jane face descoperirea șocantă că fosta proprietară Emma a murit în casă, începe să se întrebe dacă soarta ei va fi aceeași ca a fetei de dinainte...



Trailerul filmului serial The Girl Before 2021 Fata de dinainte


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii