Header Ads Widget

Trailer nou pentru sezonului 2 "Killing Eve"

BBC America a lansat un nou trailer pentru cel de-al doilea sezon al serialului Killing Eve, și arată mai delicios ca niciodată. În trailer vedem câteva din planurile lui Villanelle (Jodie Comer), după ce a fost înjunghiată de către Eve Polastri (Sandra Oh) în finalul sezonului 1. Femeile sunt încă foarte obsedate una de cealălaltă (deși încă nu știm ce înseamnă asta), și se pare că sunt chiar mai multe probleme și, desigur, modă, în sezonul 2 al serialului Killing Eve. Primul sezon  Killing Eve nu a fost doar o gură de aer proaspăt din punct de vedere narativ, ci și o încântare vizuală. Și se pare că noua serie de episoade va fi la fel de delicioasă deși va fi scrisă de un alt autor, Emerald Fennell.


La asociația Criticilor de Televiziune când s-a lansat primul trailer, actorii și Fennell (unul dintre creatori) au dat câteva indicii despre noul sezon al serialului Killing Eve, precum și câteva explicații despre dinamica dintre Eve și Villanelle. Însă deocamdată, vă ținem în suspans urmând să le dezvăluim pe măsură ce sezonul 2 din Killing Eve evoluează. Putem totuși să vă spunem că dacă v-a plăcut sezonul 1, sezonul 2 va fi cel puțin la fel de bun.

Vezi mai jos trailer-ul pentru sezonul 2 al filmului serial Killing Eve, în care joacă și actorii Fiona Shaw, Darren Boyd și Owen McDonnell, pe lângă actrițele din rolurile principale: Jodie Comer în rolul Villanelle și Sandra Oh în rolul Eve Polastri.
Jodie Comer și Sandra Oh sunt de asemenea și coproducători executivi, alături de Elinor Day care este producătoarea serialului. Damon Thomas se întoarce la regie și în al doilea sezon din Killing Eve, împreună cu regizorii Lisa Brühlmann și Francesca Gregorini.

Primul sezon din serialul Killing Eve îl puteți viziona în contul de HBO GO și pe canalele HBO, iar sezonul 2 va avea premiera pe 7 aprilie 2019 și probabil că va putea fi vizionat tot pe HBO.

Intriga serialului
Eve este plictisită de munca în birou și simte că nu-și îndeplinește fanteziile de a fi spion. Villanelle, este o ucigașă talentată care preferă luxul pe care-l oferă munca ei violentă. Aceste doua femei acerbe, la fel de obsedate una de cealălaltă, vor merge cap-la-cap într-un joc epic de-a șoarecele și pisica, realizând un thriller superb de acțiune și spionaj.

Noul Trailer pentru sezonul 2 al serialului Killing Eve


Teaser Trailer pentru sezonul 2 al serialului Killing Eve


Câteva poze din sezonul 2 al serialului Killing Eve




Trimiteți un comentariu

0 Comentarii