Header Ads Widget

KIMI (Film Thriller 2022) Trailer și Detalii

Filmul thriller "KIMI" 2022 cu actorii Zoe Kravitz, Rita Wilson și Byron Bowers. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "KIMI".


Despre filmul KIMI

Kimi (stilizat ca KIMI) este un film thriller american regizat de Steven Soderbergh și scris și produs de David Koepp. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Zoë Kravitz și Rita Wilson. Este programat să fie lansat pe HBO Max pe 10 februarie 2022.


Pe 25 februarie 2021, s-a anunțat că Steven Soderbergh a fost ales să regizeze lungmetrajul New Line Cinema Kimi, cu Zoë Kravitz la bord. În martie 2021, a fost raportat că Byron Bowers, Jaime Camil, Jacob Vargas și Derek DelGaudio s-au alăturat distribuției. În aprilie 2021, Erika Christensen și Devin Ratray s-au alăturat distribuției filmului. Filmările au început în aprilie 2021 în Los Angeles, unde au fost filmate majoritatea scenelor interioare. În mai, producția s-a mutat la Seattle pentru a filma scene exterioare.


Sinopsis la filmul KIMI

O angajată din domeniul tehnologiei din Seattle agorafobă descoperă dovezi ale unei crime și pentră compania la care lucra nu face nimic, ea se aventurează pe străxile orașului pline de protestari care încearcă să stopeze o lege care limitează mișcările oamenilor fără adăpost.





Distribuție Actori în filmul KIMI

Zoe Kravitz, Rita Wilson, Byron Bowers, Jaime Camil, Jacob Vargas, Derek DelGaudio, Erika Christensen, Devin Ratray, Andy Daly, Robin Givens, Charles Halford, India de Beaufort, Leona Britt, Emily Kuroda, Caleb Emery, Noelle E Parker, Tanja Smith, Sarai Koo, Kendra McDermott

Rich Ragsdale
Steven Soderbergh

Scenarist
David Koepp

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 10 Februarie 2022 pe HBO Max

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul KIMI pe HBO Max

Da, filmul KIMI este pe platforma de streaming HBO Max și îl puteți vedea începând cu data de 8 Martie 2022 aici pe HBO Max.



Este filmul KIMI pe Netflix?

Din păcate filmul KIMI încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului KIMI

În timpul pandemiei de COVID-19 din Seattle, o angajată în tehnologie agorafobă descoperă dovezi ale unei crime violente în timp ce examinează un flux de date și se întâlnește cu rezistență și birocrație atunci când încearcă să raporteze acest lucru companiei sale. Pentru a se implica, își dă seama că trebuie să-și înfrunte cea mai mare frică, aventurându-se din apartamentul ei pe străzile orașului, care sunt pline de protestatari după ce consiliul orașului a adoptat o lege care restricționează mișcările populației fără adăpost.



Trailer la filmul thriller și dramă "KIMI" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii