Header Ads Widget

Welcome to Acapulco (Film 2019)

Trailer oficial la filmul thriller "Welcome to Acapulco" 2019 cu actorii: Michael Kingsbaker, Ana Serradilla si William Baldwin. Descriere si data de lansare pentru filmul "Bine ati venit la Acapulco".


Actori: Michael Kingsbaker, Ana Serradilla, William Baldwin, Michael Madsen, Bradley Gregg, Ana Layevska, Guillermo Iván, Paul Sorvino

Regizor: Guillermo Iván
Genul filmului: Acţiune, Comedie, Thriller
Data de lansare: 12 Martie 2019
Premiera in Romania:

Filme in 2019

Descriere film Welcome to Acapulco: Designerul de jocuri video, Matt Booth are o singură șansă pentru a-și salva cariera, dezvăluindu-și cel mai mare proiect al sau la premiile Video Game Awards din New Mexico. Dar după ce s-a intalnit cu un prieten la aeroport și a băut prea mult înainte de zborul său, el ajunge in Mexicul adevarat - în Acapulco. De îndată ce aterizează, el se trezeste ca trebuie să fugă de criminali puternici, ucigasi platiti și agenti federali, toți căutând un pachet misterios despre care toți cred că l-a trecut ilegal prin vamă. Matt Booth insă nu știe nimic si se vede nevoit să fugă si să-și dovedească singur nevinovăția. Face echipă cu o femeie frumoasa și cu ajutorul a ceea ce a invatat de la eroii din jocurile de actiune, perechea dezvăluie o conspirație care ar putea zdruncinarea fundația Statelor Unite, dacă nu chiar și a lumii.

Trailerul filmului "Welcome to Acapulco" - 2019
Trimiteți un comentariu

0 Comentarii