Header Ads Widget

The Good Shepherd (Film thriller 2006) Agenţia secretă Trailer și detalii

Film 2006 "The good shepherd" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Agenţia secretă". Actorii principali in filmul "The good shepherd" sunt: Matt Damon si Robert De Niro.

Actori: Matt Damon, Angelina Jolie, Alec Baldwin, Robert De Niro, William Hurt, Timothy Hutton, Joe Pesci, John Turturro, Michael Gambon, Billy Crudup, Gabriel Macht

Regizor: Robert De Niro

Scenaristi: Eric Roth

Genul filmului: Thriller, Drama

Data de lansare:
In America - 22 Decembrie 2007
In Romania - 13 Aprilie 2007

Tip Ecran: normal

AKA: El buen pastor

Producator: Universal Pictures, Morgan Creek Productions, Tribeca Productions

Descriere film: Pentru Edward Wilson (Matt Damon), singurul martor al sinuciderii tatalui sau, onoarea si discretia sunt valori de o importanta covarsitoare. Acestea sunt calitatile care conving CIA, agentie guvernamentala recent creata, sa-l recruteze. Influentat de paranoia provocata de Razboiul Rece in agentie, Wilson devine din ce in ce mai suspicios. Puterea lui creste, dar are din ce in ce mai putina incredere in cei ce-l inconjoara. Obsesia lui pentru munca il va costa mult, pentru ca-l izoleaza din ce in ce mai mult de cei apropiati si de propria lui persoana.

Trailerul filmului The good shepherd - 2006 - Agenţia secretă


De la vizitatori

Manu
Matt damon are o prestatie fantastica , i s-a potrivit de minune acest rol! Dupa parerea mea el face tot filmul!!

Misy
Sub regia lui Robert De Niro si cu o asemenea distributie,iti este imposibil sa nu il agreiezi.este un remarcabil film de actiune,care merita mult mai multa consideratie.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii