Header Ads Widget

Cartea morților: Posesie demonică (Film horror 2023) Evil Dead Rise Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Cartea morților: Posesie demonică" 2023 cu actorii Alyssa Sutherland, Lily Sullivan și Morgan Davies. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Evil Dead Rise".


Despre filmul Cartea morților: Posesie demonică

Cartea morților: Posesie demonică / Evil Dead Rise este un film american de groază supranatural, scris și regizat de Lee Cronin. Filmul este cea de-a cincea parte din franciza Evil Dead. Filmul îi are în distribuție pe Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher și Mia Challis. Filmul urmărește două surori care încearcă să supraviețuiască și să-și salveze familia de creaturi demonice cunoscute sub numele de Deadites.

Dezvoltarea filmului a fost precedată de planuri abandonate pentru continuarea lui Evil Dead (2013) și Army of Darkness (1992), care ar fi dus la un crossover. Până în octombrie 2019, Sam Raimi a anunțat că un nou film este în dezvoltare, cu Robert G. Tapert producător, în timp ce Sam Raimi și Bruce Campbell producători executivi, iar Cronin scriind și regizând proiectul. New Line Cinema (distribuitorul primului film) a fost anunțat ca o companie de producție implicată, alături de Ghost House Pictures, compania de producție a lui Sam Raimi. Filmările au început în Noua Zeelandă pe 6 iunie 2021 și s-au încheiat pe 27 octombrie 2021.


Destinat inițial pentru o lansare digitală pe HBO Max, filmul horror Cartea morților: Posesie demonică / Evil Dead Rise este programat să fie lansat în cinematografe pe 21 aprilie 2023, de către Warner Bros. Pictures.


Sinopsis la filmul Cartea morților: Posesie demonică

O poveste întortocheată despre două surori înstrăinate a căror reuniune este întreruptă de apariția demonilor posesori de oameni, împingându-le într-o luptă primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar versiune a familiei imaginabile.





Distribuție Actori în filmul Cartea morților: Posesie demonică

Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels, Gabrielle Echols, Billy Reynolds-McCarthy, Tai Wano

Regizor
Lee Cronin

Scenarist
Lee Cronin

Genul filmului
Fantastic, Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Evil Dead Rise titlul original, Cartea morților: Posesie demonică titlul în România

Este filmul Cartea morților: Posesie demonică pe HBO Max

Din păcate filmul Cartea morților: Posesie demonică încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Cartea morților: Posesie demonică pe Netflix?

Din păcate filmul Cartea morților: Posesie demonică încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cartea morților: Posesie demonică

În cel de-al cincilea film Evil Dead, o femeie pe nume Beth obosită după drum îi face o vizită întârziată surorii ei mai mari, Ellie, care crește singură trei copii într-un apartament înghesuit din L.A. Reuniunea surorilor este întreruptă de descoperirea unei cărți misterioase adânc în măruntaiele clădirii lui Ellie, dând naștere demonilor posesori de oameni și împingând-o pe Beth într-o luptă primordială pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai de coșmar versiune a maternității.


Trailer subtitrat la filmul Cartea morților: Posesie demonică (2023) Evil Dead Rise


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Cartea morților: Posesie demonică (2023) cu actorii Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Morgan Davies, Nell Fisher, Jayden Daniels și Gabrielle Echols și regizat de Lee Cronin.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii