Header Ads Widget

Minunea: Pasărea albă (Film biografic 2023) White Bird: A Wonder Story Trailer și Detalii

Film biografic dramă "Minunea: Pasărea albă" 2023 cu actorii Gillian Anderson, Helen Mirren și Olivia Ross. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "White Bird: A Wonder Story".


Despre filmul Minunea: Pasărea albă

Minunea: Pasărea albă / White Bird: A Wonder Story este un film dramă de război american regizat de Marc Forster și scris de Mark Bomback, bazat pe romanul grafic din 2019 cu același nume de R. J. Palacio. Un spin-off, prequel al filmului Minunea / Wonder din 2017, bazat pe romanul lui Palacio din 2012, filmul îi are în distribuție pe Ariella Glaser, Orlando Schwerdt, Bryce Gheisar, Gillian Anderson și Helen Mirren, cu Gheisar reluând rolul lui Julian din Wonder. În film, după evenimentele din Wonder, Julian a părăsit Beecher Prep definitiv. El este vizitat de bunica sa din Paris, care îi spune povești despre copilăria ei ca tânără evreică în Franța ocupată de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în timp ce era ascunsă de naziști de un coleg de clasă distant și de părinții lui.


Filmul biografic dramă Minunea: Pasărea albă / White Bird: A Wonder Story a început producția în februarie 2021 în Republica Cehă. Inițial, a fost programat să fie lansat pe 16 septembrie 2022, dar ulterior a fost amânat până la 25 august 2023.


Sinopsis la filmul Minunea: Pasărea albă

În cea mai bine vândută colecție de povești a lui R. J. Palacio, Auggie and Me, care extinde personajele din Wonder, cititorilor le-a fost prezentată bunica lui Julian, Grandmère. Aici, Palacio își face debutul în romanul grafic cu povestea sfâșietoare a lui Grandmère: cum ea, o tânără evreică, a fost ascunsă de o familie într-un sat francez ocupat de naziști în timpul celui de-al Doilea Război Mondial; cum băiatul pe care ea și colegii ei l-au evitat cândva a devenit salvatorul și cel mai bun prieten al ei.





Distribuție Actori în filmul Minunea: Pasărea albă

Gillian Anderson, Helen Mirren, Olivia Ross, Bryce Gheisar, Stuart McQuarrie, John Bubniak, Jim High, Orlando Schwerdt, Philip Lenkowsky, Nadine Leon Gobet, Ishai Golan, Ariella Glaser, Jeremy Tichy, Jordan Cramond, Simon Mestdagh, Yelisey Kazakevich, Filip Finkelstejn, Teagan Stark, James Beaumont, Jem Matthews, Sean Brodeur, Sam Talacko, Karolina Lea Novakova, Lily Huong Mac, Priya Ghotane, Laura Hudeckova, Selma Kaymakci, Adam Bakule, Timon McLean, Madeline Kochová, Anise Napoleao dos Reis

Regizor
Marc Forster

Scenarist
Mark Bomback

Genul filmului
Biografic, Dramă, Familie, Filme 2023

Data de lansare
25 august 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
13 octombrie subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
White Bird: A Wonder Story titlul original, Minunea: Pasărea albă titlul în română

Este filmul Minunea: Pasărea albă pe HBO Max

Din păcate filmul Minunea: Pasărea albă încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Minunea: Pasărea albă pe Netflix?

Din păcate filmul Minunea: Pasărea albă încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Minunea: Pasărea albă

De la cel mai bine vândut autor al cărții Wonder, cartea care a declanșat o mișcare de „alege tipul”, vine următorul capitol inspirator. În Minunea: Pasărea albă / White Bird: A Wonder Story, îl urmăm pe Julian (Bryce Gheisar), care s-a chinuit să se integreze încă de când a fost expulzat din fosta sa școală pentru modul cum l-a tratat pe Auggie Pullman. Pentru a-i transforma viața, bunica lui Julian (Helen Mirren) îi dezvăluie în cele din urmă lui Julian propria sa poveste despre curaj - și cum în timpul tinereții ei în Franța ocupată de naziști, un băiat o adăpostește de pericolul de moarte în care se afla. Ei găsesc prima dragoste într-o lume uluitoare, magică creată de propria lor imaginație, în timp ce mama băiatului (Gillian Anderson) riscă totul pentru a o ține în siguranță. De la regizorul Marc Forster (Finding Neverland și Christopher Robin), scenaristul Mark Bomback și bazat pe cartea lui R.J. Palacio, White Bird: A Wonder Story, la fel ca Minunea / Wonder înaintea ei, este un film înălțător despre modul în care un act de bunătate poate trăi pentru totdeauna.


Trailer subtitrat la filmul "Minunea: Pasărea albă" 2023 White Bird: A Wonder Story

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic Minunea: Pasărea albă (2023) cu actorii Gillian Anderson, Helen Mirren, Olivia Ross, Bryce Gheisar, Stuart McQuarrie, John Bubniak, Jim High, Orlando Schwerdt, Philip Lenkowsky și Nadine Leon Gobet, regizat de Marc Forster.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii