Header Ads Widget

Creatorul (Film acțiune sf 2023) The Creator Trailer și Detalii

Film acțiune sf "Creatorul" 2023 cu actorii Gemma Chan, John David Washington și Ralph Ineson. Trailer subtitrat în limba română, Sinopsis, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Creator".


Despre filmul Creatorul

Creatorul / The Creator este un thriller american de acțiune științifico-fantastic regizat de Gareth Edwards, după un scenariu scris de Edwards și Chris Weitz și o poveste din Edwards. Filmul este un thriller post-apocaliptic care implică un viitor afectat de un război între oameni și AI. Filmul îi are în distribuție pe John David Washington, Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles și Allison Janney.


Filmul de acțiune sf Creatorul / The Creator este programat să fie lansat subtitrat în cinematografele românești în data de 29 septembrie 2023, de către Forum Film România.


Sinopsis la filmul Creatorul

Pe fondul unui viitor război între rasa umană și forțele inteligenței artificiale, Joshua, un fost agent al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale, este recrutat pentru a-l vâna și ucide pe Creator, arhitectul avansat și evaziv al AI care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului — și omenirii însăși.





Distribuție Actori în filmul Creatorul

Gemma Chan, John David Washington, Ralph Ineson, Allison Janney, Amar Chadha-Patel, Veronica Ngo, Marc Menchaca, Ken Watanabe, Leanna Chea, Sturgill Simpson, Mackenzie Lansing, Ian Verdun, Madeleine Yuna Voyles, Michael Esper, Rad Pereira, Charlie McElveen, Karen Aldridge, Eoin O'Brien, Robbie Tann, Syd Skidmore, Ulf Pilblad, Jeb Kreager, Elliot Berk, Brett Bartholomew, Scott Thomas, Willy Zogo, James Henry, Pat Skelton, John Garrett Mahlmeister

Regizor
Gareth Edwards

Scenarist
Gareth Edwards, Chris Weitz

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Dramă, SF, Filme 2023

Data de lansare
29 Septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
29 Septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Creator titlul original, Creatorul titlul în România

Este filmul Creatorul pe Netflix?

Din păcate filmul Creatorul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Creatorul

De la scriitorul/regizorul Gareth Edwards ("Rogue One", "Godzilla") vine un thriller epic de acțiune SF, plasat în mijlocul unui viitor război între rasa umană și forțele inteligenței artificiale. Joshua (John David Washington, „Tenet”), un fost agent înrăit al forțelor speciale, îndurerat de dispariția soției sale (Gemma Chan, „Eternii / Eternals”), este recrutat pentru a-l urmări și ucide pe Creator, arhitectul avansat al AI care a dezvoltat o armă misterioasă cu puterea de a pune capăt războiului... și omenirii însăși. Joshua și echipa sa de agenți de elită călătoresc dincolo de liniile inamice, în inima întunecată a teritoriului ocupat de AI... doar pentru a descoperi că arma care termină lumea pe care a fost instruit să o distrugă este o înteligență artificială sub forma unui copil mic (nou venita Madeleine Yuna Voyles).


Trailer subtitrat la filmul Creatorul (2023) The Creator


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Creatorul (2023) cu actorii Gemma Chan, John David Washington, Ralph Ineson, Allison Janney, Amar Chadha-Patel, Veronica Ngo, Marc Menchaca, Ken Watanabe și Leanna Chea și regizat de Gareth Edwards.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii