Header Ads Widget

Tenet (Film acțiune sf 2020) Trailer și detalii

Film acțiune sf și thriller "Tenet" 2020 cu actorii John David Washington, Robert Pattinson și Elizabeth Debicki. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "All Day and a Night".


Despre filmul Tenet


Tenet este un thriller de acțiune științifico-fantastic din 2020, regizat și scris de Christopher Nolan, care l-a și produs împreună cu soția sa Emma Thomas. O coproducție între Regatul Unit și Statele Unite, filmul îi are în distribuție pe John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Michael Caine și Kenneth Branagh. Filmul urmărește un fost agent CIA care învață cum să manipuleze fluxul timpului pentru a preveni un atac din viitor care amenință să anihileze lumea prezentă. Nolan și-a continuat relația cu Warner Bros. și compania sa de producție Syncopy pentru producția și distribuția filmului.

A fost primul film de la Hollywood care a fost deschis în cinematografe după pandemie și a încasat 365 de milioane de dolari în întreaga lume cu un buget de 200 de milioane de dolari, făcându-l al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2020, dar și o dezamăgire de box office. Filmul a primit, în general, recenzii pozitive din partea criticilor, care i-au lăudat ambiția, regia, partitura muzicală, VFX, secvențele de acțiune și interpretările actorilor (în special John David Washington, Robert Pattinson și Elizabeth Debicki), dar a primit critici îndreptate către povestea sa și mixarea sunetului. A câștigat premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale la cea de-a 93-a ediție a Premiilor Oscar ale Academiei, unde a fost nominalizat și pentru cel mai bun design de producție.



Descrierea sinopsis a filmului Tenet


Într-o lume a spionajului internațional, un agent CIA fără nume, cunoscut sub numele de Protagonistul, este recrutat de o organizație misterioasă numită Tenet pentru a participa la o misiune globală care se desfășoară dincolo de timpul real. Misiunea: să-l împiedice pe Andrei Sator, un oligarh rus renegat cu abilități de precogniție, să declanșeze al treilea război mondial. Protagonistul va stăpâni în curând arta „inversării timpului” ca o modalitate de a contracara amenințarea care urmează să vină.

Regia
Christopher Nolan

Actori în distribuție
John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Dimple Kapadia, Michael Caine, Kenneth Branagh, Martin Donovan, Fiona Dourif, Juhan Ulfsak, Jefferson Hall, Ivo Uukkivi, Andrew Howard, Rich Ceraulo Ko, Jonathan Camp, Wes Chatham, Sander Rebane, Clémence Poésy, Josh Stewart, Denzil Smith, Jeremy Theobald, Tom Nolan, Laurie Shepherd, Yuri Kolokolnikov, Marcel Sabat, Julia-Maria Arnolds, Jack Cutmore-Scott, Himesh Patel, Anthony Molinari, Adam Cropper, Tony Christian, Jan Uuspõld, Kaspar Velberg, Sergo Vares, Rain Tolk, Henrik Kalmet, Sean Avery, John Douglas, Seb Carrington, Matthew Marsden

Genul filmului
Acțiune, SF, Thriller

Dată de lansare:
26 august 2020

Cunoscut și ca
Tenet - titlul original, Tenet - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Tenet (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune sf Tenet (2020) cu actorii John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Dimple Kapadia, Michael Caine și Kenneth Branagh și regizat de Christopher Nolan.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii