Header Ads Widget

Eternals (Trailer Film 2021) Eternii

Trailer oficial la filmul de acțiune "Eternals" 2021 cu actorii: Richard Madden, Salma Hayek și Angelina Jolie. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Eternii".

Eternaii este un film american de acțiune cu super eroi din 2021, bazat pe revista Marvel Comics cu același nume. Produs de Marvel Studios și distribuit de Walt Disney Studios Motion Pictures, este al 26-lea film din Universul cinematografic Marvel (MCU). Filmul este regizat de Chloé Zhao, care a scris scenariul împreună cu Patrick Burleigh, Ryan Firpo și Kaz Firpo. Are o distribuție de ansamblu incluzând actori precum Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan, Don Lee, Harish Patel, Kit Harington, Salma Hayek și Angelina Jolie. În film, Eternii, o rasă extraterestră nemuritoare, iese din ascunzătoare după mii de ani pentru a proteja Pământul de omologii lor antici, Devianții.

În aprilie 2018, președintele studiourilor Marvel, Kevin Feige, a anunțat că a început dezvoltarea unui film bazat pe Eternals, cu Ryan și Kaz Firpo angajați în mai pentru a scrie scenariul. Zhao urma să regizeze filmul până la sfârșitul lunii septembrie și i s-a oferit o libertate creativă semnificativă la acest film, ceea ce a dus la filmări în mai multe locații decât filmele anterioare Marvel. Zhao a rescris scenariul, la care s-a raportat mai târziu că a contribuit și Burleigh. Filmările principale au avut loc din iulie 2019 până în februarie 2020, la Pinewood Studios, precum și în locații din Londra și Oxford, Anglia și în Insulele Canare.

Filmul Eternii a avut premiera la Los Angeles pe 18 octombrie 2021 și a fost lansat în Statele Unite pe 5 noiembrie, ca parte a fazei a patra a Universului cinematografic Marvel (MCU). Filmul a încasat 402 milioane de dolari la nivel mondial, devenind al zecelea film cu cele mai mari încasări din 2021. A primit recenzii mixte de la critici, care i-au lăudat temele și imaginile, dar i-au criticat scenariul, ritmul, durata de rulare și dezvoltarea personajelor.



Actori: Richard Madden, Gemma Chan, Angelina Jolie, Kit Harington, Salma Hayek, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Don Lee, Barry Keoghan, Ma Dong-seok, Harish Patel, Bill Skarsgård, Haaz Sleiman, Esai Daniel Cross, Harry Styles, Alan Scott, Hannah Dodd, Adrià Escudero, Sebastián Capitán Viveros, Nikkita Chadha, Grahame Fox, Zain Al Rafeea, Lucia Efstathiou 

Regizor: Chloe Zhao
Genul filmului: Acţiune, Aventură, Dramă
Data de lansare: 5 Noiembrie 2021
Premiera în România: 5 Noiembrie 2021

Descriere film Eternals: În urma evenimentelor din Avengers: Endgame (2019), o tragedie neașteptată îi forțează pe Eternals, extratereștrii străvechi care trăiesc pe Pământ în secret de mii de ani, să iasă din umbră pentru a se reuni împotriva celui mai vechi inamic al omenirii, Deviants.

Studiourile Marvel, vin cu o nouă echipă interesantă de super-eroi în Universul cinematografic Marvel. Povestea epică, care se întinde pe mii de ani, prezintă un grup de eroi nemuritori forțați șă iasă din umbră și să se reunească împotriva celui mai vechi inamic al omenirii, Deviants.


Trailer la filmul "Eternals" - 2021 - Eternii

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii