Header Ads Widget

Shrek al Treilea (Film animație 2007) Shrek the Third Trailer și detalii

Film animație și comedie "Shrek al Treilea" 2007 cu actorii Mike Myers, Eddie Murphy și Cameron Diaz. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Shrek the Third".


Despre filmul Shrek al treilea

Shrek al treilea / Shrek the Third (cunoscut și sub numele de Shrek 3 sau Shrek al 3-lea) este un film de comedie animat pe computer din 2007, puțin inspirat de cartea ilustrată pentru copii din 1990 Shrek! de William Steig. Regizat de Chris Miller (în debutul său în regie) și co-regizat de Raman Hui după un scenariu de Jeffrey Price, Peter S. Seaman, Miller și Aron Warner, este continuarea filmului Shrek 2 (2004) și a treia ediție din seria de filme animate Shrek. Filmul îi prezintă pe Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Rupert Everett, Julie Andrews și John Cleese reluând rolurile vocale din filmele anterioare, alături de noi adăugări precum Justin Timberlake în rolul Arthur Pendragon și Eric Idle în rolul lui Merlin. În film, prințul fermecător complotează să-i răstoarne de pe tron pe Shrek și Fiona, care au moștenit tronul după moartea regelui Harold. Shrek nu are niciun interes să conducă regatul și încearcă să-l convingă pe verișorul în vârstă de 16 ani al Fionei, Artie, să domnească în schimb.

Filmul de animație și comedie Shrek al treilea / Shrek the Third a avut premiera la Mann Village Theatre, Westwood din Los Angeles pe 6 mai 2007, și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de Paramount Pictures pe 18 mai 2007. Filmul a primit recenzii mixte, dar a fost un succes comercial, încasând 813 milioane de dolari în întreaga lume, cu un buget de 160 de milioane de dolari, devenind al patrulea film cu cele mai mari încasări din 2007. A fost nominalizat pentru cel mai bun film de animație la cea de-a 61-a ediție a premiilor Academiei Britanice de Film. Shrek al treilea a fost ultimul film din franciza Shrek care a fost co-produs de Pacific Data Images, care a încetat în 2015. Continuarea, Shrek pentru totdeauna / Shrek Forever After, a fost lansată în mai 2010.



Descrierea sinopsis a filmului Shrek al Treilea / Shrek the Third

Când regele Harold este brusc aproape de moarte, Shrek (Mike Myers) află că va trebui să conducă țara Far, Far Away, dacă nu poate găsi un moștenitor potrivit la tron. Cel mai promițător candidat este vărul Prințesei Fiona (Cameron Diaz), Artie (Justin Timberlake), un adolescent leneș într-un liceu medieval. Shrek și tovarășii săi de încredere, Donkey (Eddie Murphy) și Motanul încălțat / Puss in Boots (Antonio Banderas), și-au propus să-l aducă înapoi pe Artie, dar constată că misiunea lor este o provocare mai mare decât se așteptau.

Regia
Chris Miller

Actori în distribuție
Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Julie Andrews, John Cleese, Rupert Everett, Eric Idle, Justin Timberlake, Susanne Blakeslee, Cody Cameron, Larry King, Christopher Knights, John Krasinski, Ian McShane, Cheri Oteri, Regis Philbin, Amy Poehler, Seth Rogen, Maya Rudolph, Amy Sedaris, Conrad Vernon, Aron Warner, Jasper Johannes Andrews, Guillaume Aretos, Kelly Asbury, Tom McGrath, Chris Miller, Latifa Ouaou, Alina Phelan, David P. Smith, Mark Valley, Kari Wahlgren

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
6 mai 2007

Cunoscut și ca
Shrek the Third - titlul original, Shrek al Treilea - titlul în România, Shrek al 3-lea titlul alternativ, Shrek 3 titlul alternativ

Trailer la filmul Shrek al Treilea / Shrek the Third (2007)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii