Header Ads Widget

Shrek pentru totdeauna (Film animație 2010) Shrek 4: Forever After cu Cameron Diaz, Antonio Banderas si Eddie Murphy

Film animație "Shrek pentru totdeauna" 2010 cu actorii Antonio Banderas, Cameron Diaz și Eddie Murphy. Trailer, Descriere, actori, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Shrek Forever After".


Despre filmul Shrek pentru totdeauna

Shrek pentru totdeauna / Shrek Forever After este un film de comedie animat pe computer din 2010, bazat liber pe cartea ilustrată pentru copii Shrek! din 1990 scrisă de William Steig. Regizat de Mike Mitchell și scris de Josh Klausner și Darren Lemke, este continuarea lui Shrek al treilea / Shrek the Third (2007) și a patra ediție din seria de filme animate Shrek. Filmul îi are în distribuție pe Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz, Antonio Banderas, Julie Andrews și John Cleese, reluând rolurile vocale din filmele anterioare, cu Walt Dohrn, Jane Lynch, Jon Hamm, Craig Robinson, Lake Bell, Mary Kay Place, Kathy Griffin și Kristen Schaal alăturându-se distribuției. Complotul îl urmărește pe Shrek care se luptă cu responsabilitățile și stresul de a fi un om de familie domesticit, tânjind după zilele când era temut și a trăit în singurătate. El este păcălit de Rumpelstiltskin să semneze un contract care duce la consecințe dezastruoase.

Filmul de animație și comedie Shrek pentru totdeauna / Shrek Forever After a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 21 aprilie 2010 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de către Paramount Pictures pe 21 mai 2010. Filmul a debutat ca film cu cele mai mari încasări la box office, poziție pe care a deținut-o timp de trei săptămâni consecutive în Statele Unite şi Canada. A primit recenzii mixte de la critici, dar a încasat un total mondial de 752 de milioane de dolari și a devenit al cincilea film cu cele mai mari încasări din 2010. În plus, Shrek pentru totdeauna / Shrek Forever After a devenit al doilea film cu cele mai mari încasări de la DreamWorks Animation la box office-ul străin. Deși inițial s-a intenționat să fie ultima intrare principală a seriei, un al cincilea film cu Shrek a intrat în dezvoltare în anii de după lansarea lui Forever After, dar a suferit mai multe întârzieri. Un film prequel spin-off, Motanul încălțat / Puss in Boots, a fost lansat pe 28 octombrie 2011, cu Antonio Banderas reluând rolul său, după care o continuare a serialului de televiziune, The Adventures Puss in Boots, a fost difuzată pe Netflix din ianuarie 2015 până în ianuarie 2018 și un film continuare, plasat după filmele Shrek și intitulat Motanul Încălțat 2: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish, a fost lansat pe 21 decembrie 2022.



Descrierea filmului Shrek pentru totdeauna:

Dupa ce a provocat marele dragon, a salvat-o pe printesa si imparatia socrilor, ce poate sa mai faca un ogre ? Ei bine, daca te cheama Shrek, atunci esti un familist convins. In loc sa sperie satenii asa cum obisnuia el sa faca in trecut, acum el da autografe pe furcile acestora. Intrebarea care si-o pune el insusi este "ce s-a intamplat cu spiritul lui salbatic ?" Lui ii este dor de acele zile de libertate asa ca semneaza un pact cu un spiridus destul de dubios pe nume Rumplestiltskin. Acesta de fapt il pacaleste si il trimite pe Shrek intr-un taram Far, Far Away alternativ, acolo unde cei ca el sunt vanati, Rumplestiltskin este rege, iar Shrek si Fiona nu s-au intalnit niciodata. Este datoria lui Shrek de a se intoarce in realitatea lui, in speranta ca isi va salva prietenii si iubita lui sotie.

Actori:
Cameron Diaz, Antonio Banderas, Eddie Murphy, Mike Myers, Lake Bell, Julie Andrews, Jon Hamm, John Cleese, Walt Dohrn, Jane Lynch, Craig Robinson, Lake Bell, Kathy Griffin, Mary Kay Place, Kristen Schaal, Meredith Vieira, Ryan Seacrest, Cody Cameron, Larry King, Regis Philbin, Christopher Knights, Conrad Vernon, Aron Warner, Jasper Johannes, Ollie Mitchell, Miles Bakshi, Nina Zoe Bakshi, Billie Hayes, Jeremy Hollingworth, Brian Hopkins, Chris Miller, Mike Mitchell, James Ryan, Ashley Boettcher, Danielle Soibelman, Frank Welker

Regizor:
Mike Mitchell

Genul filmului:
Animatie, Aventuri, Comedie, Fantastic

Data lansare (SUA): 21 Mai 2010
Data lansare (Romania): 16 Iulie 2010

Trailer la filmul "Shrek pentru totdeauna" 2010 Shrek Forever After



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii