Header Ads Widget

Motanul încălțat (Film animație 2011) Puss in Boots Trailer și detalii

Film animație și comedie "Motanul încălțat" 2011 cu actorii Antonio Banderas, Salma Hayek și Zach Galifianakis. Trailer subtitrat și dublat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Puss in Boots".


Despre filmul Motanul încălțat

Motanul încălțat / Puss in Boots este un film american de aventură animat pe computer din 2011 produs de DreamWorks Animation și distribuit de Paramount Pictures. Un spin-off al seriei de filme Shrek și a cincea ediție din serie, filmul a fost regizat de Chris Miller cu un scenariu scris de Tom Wheeler după o poveste de Brian Lynch, Will Davies și Wheeler, bazat pe personajul din filmul Shrek 2 (2004) și inspirat din basmul lui Giovanni Francesco Straparola. În distribuție joacă Antonio Banderas (reluând rolul său vocal ca Motanul încălțat), alături de Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton și Amy Sedaris. Filmul urmărește povestea de origine a Motanului încălțat (Antonio Banderas) în aventurile sale cu ani înainte de evenimentele din Shrek 2. Însoțit de prietenii săi, Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) și Kitty Softpaws (Salma Hayek), Puss se luptă cu Jack și Jill (Billy Bob Thornton și Amy Sedaris), doi haiduci criminali care dețin trei boabe de fasole magică legendară care duce la o mare avere precum Ouăle de Aur din Marea Teroare și gigantica Gâscă.

Filmul de animație și comedie Motanul încălțat / Puss in Boots a avut premiera mondială pe 16 octombrie 2011, la bordul vasului de croazieră Allure of the Seas al companiei Royal Caribbean International, acostat în Fort Lauderdale, Florida la acea vreme, și a fost lansat în cinematografe pe 28 octombrie 2011 în 2D, Digital 3D și formate IMAX 3D. Motanul încălțat / Puss in Boots a primit recenzii pozitive de la critici și a fost un succes de box office, încasând peste 556 de milioane de dolari cu un buget de producție de 130 de milioane de dolari. La cea de-a 84-a ediție a Premiilor Oscar, filmul a fost nominalizat pentru cel mai bun lungmetraj animat.

Filmul servește ca o continuare directă a serialului de televiziune intitulat The Adventures of Puss in Boots care a avut premiera pe Netflix în ianuarie 2015 și s-a încheiat în ianuarie 2018 după șase sezoane, în timp ce o continuare, plasată după filmele Shrek și intitulată Motanul încălțat: Ultima dorință / Puss in Boots: The Last Wish, a fost lansat pe 21 decembrie 2022.



Descrierea sinopsis a filmului Motanul încălțat / Puss in Boots

Cu ani înainte de a-i întâlni pe Shrek și Donkey, adorabilul, dar șmecherul Motan încălțat trebuie să-și curețe numele de toate acuzațiile care îl fac un fugar căutat. În timp ce încearcă să fure fasole magice de la criminalii infami Jack și Jill, eroul se încrucișează cu perechea sa de sex feminin, Kitty Softpaws, care îl conduce pe Motan la vechiul său prieten, dar acum inamic, Humpty Dumpty. Amintirile despre prietenie și trădare măresc îndoielile Motanului, dar în cele din urmă acceptă să ajute oul să obțină fasolea magică. Împreună, cei trei plănuiesc să fure fasolea, să ajungă la castelul uriașului, să prindă gâsca de aur și să curețe numele Motanului.

Regia
Chris Miller

Actori în distribuție
Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sedaris, Constance Marie, Guillermo del Toro, Mike Mitchell, Rich Dietl, Ryan Crego, Tom Wheeler, Conrad Vernon, Tom McGrath, Bob Joles, Latifa Ouaou, Bob Persichetti, Chris Miller

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie

Dată de lansare:
28 octombrie 2011

Cunoscut și ca
Puss in Boots - titlul original, Motanul încălțat - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Motanul încălțat / Puss in Boots (2011)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație și comedie Motanul încălțat (2011) cu actorii Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis, Billy Bob Thornton, Amy Sedaris, Constance Marie, Guillermo del Toro și Mike Mitchell și regizat de Chris Miller.




Trailer dublat la filmul Motanul încălțat / Puss in Boots (2011)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii