Header Ads Widget

Motanul Încălțat 2: Ultima Dorință (Film animație 2022) Puss in Boots: The Last Wish Trailer subtitrat și Detalii

Film de animație online "Motanul Încălțat: Ultima Dorință" 2022 cu actorii Antonio Banderas, Salma Hayek și Olivia Colman. Trailer subtitrat în română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Puss in Boots: The Last Wish".


Despre filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință

Motanul Încălțat 2: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish este un film de animație, aventuri și comedie american din 2022 regizat de Joel Crawford și Januel Mercadoși, și scris de Paul Fisher și Christopher Meledandri. În film, Motanul încălțat pleacă într-o aventură dorind să-și recupereze cele opt vieți pierdute. În rolurile principale îi găsim pe actorii Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Florence Pugh, Samson Kayo și Harvey Guillén.


Filmul animat Motanul Încălțat: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish este produs de companiile DreamWorks Animation și Pacific Data Images (PDI), și va fi lansat pe data de 23 Septembrie 2022 în cinematografele din America de către Universal Pictures.


Sinopsis la filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință

Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru aventură și-a pus amprenta pe el: a ars opt din cele nouă vieți. Motanul pornește într-o călătorie epică pentru a găsi legendara Ultima Dorință și pentru a-și restabili cele nouă vieți.





Distribuție Actori în filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință

Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Florence Pugh, Samson Kayo, Harvey Guillén, John Mulaney, Wagner Moura, Ray Winstone, Da'Vine Joy Randolph, Chris Miller, Anthony Mendez, Miguel Gabriel, Kaley Alyssa Flanagan

Regizor
Joel Crawford, Januel Mercado

Scenarist
Paul Fisher, Christopher Meledandri

Genul filmului
Animație, Aventuri, Comedie, Filme 2022

Data de lansare
23 Septembrie 2022 în Statele Unite

Premiera în România
9 decembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Puss in Boots: The Last Wish titlul original, Puss in Boots 2: The Last Wish sau Puss in Boots 2: Nine Lives & 40 Thieves titluri alternative. Motanul încălțat 2: Ultima Dorință traducere în română.

Este filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință pe HBO Max

Din păcate filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Motanul Încălțat: Ultima Dorință pe Netflix?

Din păcate filmul Motanul Încălțat 2: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Motanul Încălțat: Ultima Dorință

În această toamnă, se întoarce felina favorită a tuturor, iubitoare de dulceață, captivantă și care sfidează frica. Pentru prima dată în mai bine de un deceniu, DreamWorks Animation prezintă o nouă aventură în universul Shrek, în timp ce îndrăznețul haiduc Motanul încălțat descoperă că pasiunea lui pentru pericol și nesocotirea față de siguranță și-au luat amprenta pe sănătatea lui. Motanul a distrus opt din cele nouă vieți ale sale, deși a pierdut numărătoarea pe parcurs. Recuperarea acelor vieți îl va trimite pe Motanul încălțat în cea mai mare aventură de căutare de până acum.


Nominalizatul la Premiul Oscar, Antonio Banderas, revine cu vocea celebrului Motan încălțat, în timp ce pornește într-o călătorie epică în Pădurea Neagră pentru a găsi legendara Ultima Dorință și a-și restabili viețile pierdute. Dar cu o singură viață rămasă, Motanul va trebui să se umilească și să ceară ajutor fostei lui partenere și dușmance: captivanta Kitty Soft Paws (nominalizata la Oscar Salma Hayek).


În căutarea lor, Motanul și Kitty vor fi ajutați de un ticălos, vorbăreț și necruțător de vesel, Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). Împreună, trio-ul nostru de eroi va trebui să rămână cu un pas înaintea lui Goldilocks (nominalizata la Oscar Florence Pugh, Văduva neagră / Black Widow) și a familiei Three Bears Crime, „Big” Jack Horner (câștigătorul Emmy John Mulaney, Big Mouth) și un terifiant vânător de recompense, Lupul cel mare și rău (Wagner Moura, Narcos).


Trailer subtitrat la filmul "Puss in Boots: The Last Wish" 2022 Motanul Încălțat: Ultima Dorință

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de animație Motanul Încălțat: Ultima Dorință / Puss in Boots: The Last Wish (2022) cu actorii Antonio Banderas, Salma Hayek, Olivia Colman, Florence Pugh, Samson Kayo, Harvey Guillén, John Mulaney, Wagner Moura și Ray Winstone și regizat de Joel Crawford.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii