Header Ads Widget

Liga Asasinilor (Film acțiune 2023) Assassin Club Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Liga Asasinilor" 2023 cu actorii Chris Messina, Vivien Lyra Blair și Sophie Thatcher. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Assassin Club".


Despre filmul Liga Asasinilor

Liga Asasinilor / Assassin Club este un film coproducție american-italian de acțiune și suspans din 2023, regizat de Camille Delamarre după un scenariu scris de Thomas Dunn. În diatribiția filmului joacă actorii Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace, Claudio Del Falco, Jimmy Jean-Louis, Anastasia Doaga, Gianluca Bottoni, Alessia Alciati și Bruno Bilotta.


Filmul de acțiune și thriller Liga Asasinilor / Assassin Club este produs de companiile Film Bridge International, Merlin Films și The Motus Studios și a avut premiera în Egipt în data de 18 ianuarie 2023, urmând ca în România să fie lansat subtitrat în cinematografe pe 17 Februarie 2023.


Sinopsis la filmul Liga Asasinilor

Un asasin primește un contract pentru a ucide șapte oameni din întreaga lume, doar pentru a descoperi că țintele sunt tot asasini care au fost angajați să-l omoare.





Distribuție Actori în filmul Liga Asasinilor

Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace, Claudio Del Falco, Jimmy Jean-Louis, Anastasia Doaga, Gianluca Bottoni, Alessia Alciati, Bruno Bilotta, G. Max, Sheena Hao, Rinat Khismatouline, Khalid Samata

Regizor
Camille Delamarre

Scenarist
Thomas Dunn

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
18 ianuarie 2023 în cinematografele egiptene

Premiera în România
17 Februarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Assassin Club titlul original, Liga Asasinilor titlul în România

Este filmul Liga Asasinilor pe Netflix?

Din păcate filmul Liga Asasinilor încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Liga Asasinilor

Henry Golding (G.I. JOE: SNAKE EYES) joacă în acest thriller de acțiune spectaculos. Un asasin (Golding) în ultimul său contract este angajat pentru a ucide șapte oameni din întreaga lume, dar descoperă curând că țintele sunt ei înșiși asasini care au fost angajați să-l omoare. Vânătorul devine vânat.

Singura lui șansă de a supraviețui este să descopere creierul misterios din spatele planului mortal înainte să fie prea târziu.
Filmul îi mai are în roluri principale pe actorii Daniela Melchior (Brigada sinucigașilor: Misiune ucigașă / The Suicide Squad) cu Noomi Rapace (Jack Ryan al lui Tom Clancy) și Sam Neill (Jurassic Park).


Trailer subtitrat la filmul Liga Asasinilor (2023) Assassin Club


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune Liga Asasinilor (2023) cu actorii Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace, Claudio Del Falco, Jimmy Jean-Louis, Anastasia Doaga și Gianluca Bottoni și regizat de Camille Delamarre.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii