Header Ads Widget

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (Film acțiune 2021) Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Snake Eyes: G.I. Joe Origins" 2021 cu actorii Henry Golding, Andrew Koji și Haruka Abe. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Snake Eyes: G.I. Joe Origins".


Despre filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (sau simplu Snake Eyes) este un film american din 2021 cu super eroi regizat de Robert Schwentke după un scenariu de Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel și Anna Waterhouse. Bazat pe franciza G.I. Joe al lui Hasbro și inspirație din seria de benzi desenate, filmul servește drept poveste de origine pentru personajul din titlu, creat de Larry Hama, și este și o repornire a seriei de filme G.I. Joe. În rolurile principale, Henry Golding este Snake Eyes, alături de actori precum Andrew Koji, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Haruka Abe, Takehiro Hira și Iko Uwais în roluri secundare.


Filmul Snake Eyes a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 22 iulie 2021, de Paramount Pictures. Filmul a primit recenzii mixte de la critici, care au criticat scrierea, montarea și regia scenelor de acțiune, dar au lăudat performanțele și valorile producției. Filmul a fost considerat o bombă de box-office, încasând 40 de milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de 88 de milioane de dolari și un prag de rentabilitate de 160-175 de milioane de dolari.





Sinopsis la filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins

După ce a salvat viața moștenitorului, solitarul Snake Eyes este primit într-un clan antic japonez numit Arashikage, unde este învățat căile războinicului ninja. Dar, atunci când secretele din trecutul său sunt dezvăluite, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes vor fi puse la încercare - chiar dacă asta înseamnă pierderea încrederii celor mai apropiați lui.



Distribuție Actori în filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Henry Golding, Andrew Koji, Haruka Abe, Takehiro Hira, Eri Ishida, Iko Uwais, Peter Mensah, Úrsula Corberó, Samara Weaving, Samuel Finzi, Steven Allerick, Max Archibald, Simon Chin, Derrick de Villiers, Kento Matsunami, James Hiroyuki Liao, Kenji Tanigaki, Dean Muhtadi

Regizor
Robert Schwentke

Scenarist
Evan Spiliotopoulos, Joe Shrapnel, Anna Waterhouse

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme 2021

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 22 Iulie 2021 în America

Premiera în România
23 Iulie 2021 în cinematografe

Cunoscut și ca
Snake Eyes sau G.I. Joe: Snake Eyes în România

Este filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Este filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins pe HBO GO?

Da, filmul este pe platgorma HBO GO și poate fi urmărit AICI.

Descrierea filmului Snake Eyes: G.I. Joe Origins

Filmul Snake Eyes: G.I. Joe Origins îl are în rol principal pe Henry Golding în rolul lui Snake Eyes, un singuratic tenace care este primit într-un clan antic japonez numit Arashikage după ce a salvat viața moștenitorului acestora. La sosirea în Japonia, Arashikage îl învață pe Snake Eyes căile războinicului ninja, oferindu-i totodată ceva după care acesta tânjește: o casă. Dar, atunci când secretele din trecutul său sunt dezvăluite, onoarea și loialitatea lui Snake Eyes vor fi puse la încercare – chiar dacă asta înseamnă pierderea încrederii celor mai apropiați lui. Bazat pe iconicul personaj G.I. Joe, Snake Eyes: G.I. Joe Origins îi mai are în distribuție pe Andrew Koji în rolul Storm Shadow, Úrsula Corberó în rolul Baronesei, Samara Weaving în rolul Scarlett, Haruka Abe în rolul Akiko, Takehiro Hira în rolul Kenta și Iko Uwais în rolul Hard Master.


Trailer la filmul de acțiune Snake Eyes: G.I. Joe Origins 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii