Header Ads Widget

Fabrica de Bani: Coreea (Serial acțiune Netflix 2022) Money Heist Korea trailer și detalii

Serial Netflix de acțiune coreean "Fabrica de Bani: Coreea" 2022, cu actorii Yoo Ji-tae, Jeon Jong-seo și Park Hae-soo. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Money Heist Korea".


Despre serialul Netflix, Fabrica de Bani: Coreea

Fabrica de Bani: Coreea (coreeană: Jongieui Jib: Gongdonggyeongjeguyeok) este un serial de televiziune sud-coreean, bazat pe serialul spaniol numit La casa de papel (Fabrica de Bani în română). Serialul coreean regizat de Kim Hong-sun și scris de Ryu Yong-jae, este un serial original Netflix, cu Yoo Ji-tae, Park Hae-soo, Jeon Jong-seo, Lee Won-jong și Park Myung-hoon în rolurile principale. Serialul înfățișează o situație de criză a ostaticilor care se desfășoară în Peninsula Coreeană, care implică un strateg de geniu și oameni cu personalități și abilități diferite.


Serialul coreean de acțiune "Fabrica de Bani: Coreea" este produs de companiile BH Entertainment Co. Ltd., BH Entertainment, Zium Content și este programat să fie lansat în România pe data de 24 iunie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis serial Fabrica de Bani: Coreea

Un strateg de geniu și echipa sa talentată compusă din hoți de top care încearcă să realizeze un furt fără precedent în Peninsula Coreeană. Povestea prezintă întorsături neașteptate, în timp ce echipajul pune un ostatic în fața unor provocări inexplicabile. Toate privirile sunt concentrate pe fundalul și definiția din spatele titlului Joint Economic Area.





Actorii principali ai serialului Fabrica de Bani: Coreea

Yoo Ji-tae, Jeon Jong-seo, Park Hae-soo, Lee Won-jong, Kim Ji-hoon, Jang Yoon-ju, Lee Hyun-woo, Kim Ji-hun, Lee Kyu-ho, Kim Yun-jin, Kim Sung-oh, Park Myung-hoon, Lee Joo-bin, Lim Ji-yeon[, Lim Hyeong-guk, Lee Si-woo


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Hong-sun Kim

Creatori: Álex Pina

Genul filmului serial: Acțiune, Crime, Dramă, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 12 episoade

Data de lansare serial: 24 Iunie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 24 Iunie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Money Heist: Korea - Joint Economic Area titlul original, Jongieui Jib titlu alternativ

Producători: BH Entertainment Co. Ltd., BH Entertainment, Zium Content

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Coreea de Sud

Este serialul Fabrica de Bani: Coreea pe Netflix?

Da, serialul "Fabrica de Bani: Coreea" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat începând cu 24 iunie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Fabrica de Bani: Coreea:

Serialul, un remake al dramei TV spaniole La casa de papel, urmărește povestea și personajele serialului original. Yoo Ji-tae îl înfățișează pe „Profesorul”, o minte criminală strategică și intenționează să efectueze un furt în Peninsula Coreeană. Operațiunea implică strategi și desperados cu caracteristici și abilități diferite, care trebuie să se confrunte cu situații neobișnuite.


Trailer la serialul Fabrica de Bani: Coreea

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune și dramă Fabrica de Bani: Coreea (2022) Money Heist Korea, produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Bataie de joc...acelasi film cu actori coreeni