Header Ads Widget

Trailer oficial, poster si poze din filmul Welcome to Acapulco

Astăzi, suntem bucuroși să va aratam trailerul oficial și un posterul pentru filmul de actiune Welcome to Acapulco, un nou thriller care călătorește până pe plajele din Acapulco pentru a dezvălui un film plin de acțiune si mister. Filmul urmareste povestea unui designer de jocuri video pe nume Matt Booth, care se îndreaptă spre premiile Video Game Awards din New Mexico pentru a-si dezvălui proiectul care îi va salva cariera. Dar când bea prea multe pahare la aeroport, Matt se trezeste în Acapluco, Mexic unde direct de pe scarile avionului intra într-o mare de criminali puternici, ucigasi platiti, femei fatale și agenți FBI care cred cu toții că posedă un "pachet" despre care el nu știe nimic.


Regizat de Guillermo Ivan dupa un scenariu de Garry Charles, filmul "Welcome to Acapulco" îi are ca actori principale pe Ana Serradilla, Michael Kingsbaker, Michael Madsen, Paul Sorvino, William Baldwin, Bradley Gregg, Jeannine Kaspar si Michael Papajohn.

Momentum Pictures va lansa filmul in format digital și On Demand pe 12 martie 2019. Vizionați trailerului oficial mai jos.

Vedeti mai multe detalii despre filmul "Welcome to Acapulco".

Trailer "Welcome to Acapulco"
Trailerul filmului "Welcome to Acapulco" - 2019

Poster si alte poze din filmul Welcome to Acapulco


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii