Header Ads Widget

Încep filmările la Wolverine 2

Darren Aronofsky este pe punctul de a încheia negocierile cu 20th Century Fox pentru regia filmului Wolverine 2. Regizorul a acceptat oferta acum câteva zile, renunţând la regia Pride and Prejudice and Zombies şi discută deja cu Fox orarul de filmare, anunţă Deadline.


Se pare că filmările vor începe în luna martie a anului viitor, în Japonia, permiţîndu-i lui Aronofsky să se ocupe de lansarea şi eventualele ceremonii de premiere ale ultimului său film, Black Swan, ce va fi lansat la noi abia pe 25 februarie 2011.

Scenariul filmului, scris de Christopher McQuarrie (Suspecţi de serviciu), îl va purta pe Wolverine (Hugh Jackman) în Japonia pe urma unei femei de care se îndrăgosteşte, pe nume Mariko, fiica unui mafiot japonez, Shingen Yashida. În benzile desenate, acesta a avut şi un fiu ilegitim, mutant, care a ajuns să fie cunoscut drept Silver Samurai, un personaj negativ cu care e posibil ca Wolverine să se lupte.

Deşi nu a fost bine primit de critici, primul film Wolverine a avut încasări de 373 de milioane de dolari în toată lumea, ceea ce aproape că îi asigură lui Aronofsky succesul cu această continuare.

Update:
Filmul s-a filmat abia in 2012 cu un alt regizor - James Mangold si a avut premiera pe 26 iulie 1013 avand incasari de 53,113,752 de dolari in weekendul de deschire. Titlul filmului a fost pana la urma: The Wolverine.

Filmul  Pride and Prejudice and Zombies nu s-a mai realizat in 2011 cum era planuit. Filmarile au inceput abia in 2015 sub regia lui Burr Steers si cu Lily James si Lena Headey in rolurile principale si vor fi terminate in 2016 avand premiera in februarie pe 5.


Vedeti mai multe detalii inclusiv trailer The Wolverine aka Wolverine 2 sau urmariti trailerul filmului mai jos.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii