Header Ads Widget

The Wolverine (2013)

A aparut trailerul noului film "The Wolverine" - in romana "X-Men Origini: Wolverine 2" care il are in rol principal pe actorul Hugh Jackman si regizor pe James Mangold.

Actori care joaca in film: Hugh Jackman, Brian Tee, Will Yun Lee, Svetlana Khodchenkova, Hiroyuki Sanada, Tao Okamoto si Rila Ai Fukushima.

Regizorul filmului este James Mangold care a mai regizat filmele Knight and Day, 3:10 to Yuma si Girl, Interrupted.

Filmul "The Wolverine" se incadreaza in urmatoarele genuri: SF, Fantezie, Aventura si Actiune. Lansarea filmului este preconizata pentru 26 iulie 1013.

Descriere:
Cu acțiunea setată după evenimentele prezentate în X-Men Origins: Wolverine, fără a fi însă o continuare directă, The Wolverine exploreză una dintre cele mai iconice povești din benzile desenate care îl au ca protagonist pe eroul placat cu adamantiu: numărul creat de Chris Claremont și Frank Miller în 1982, când Logan călătorește în Japonia. Fără a avea vreo amintire legată de trecutul său, ajunge în Japonia, unde se îndrăgostește de o femeie care face parte dintr-o familie influentă, dar care este promisă spre căsătorie altui bărbat. Violența se dezlănțuie atunci când Jackman trebuie să îl înfrunte pe Silver Samurai, un mutant care are abilitatea de a încărca obiectele cu un câmp tahionic care poate tăia orice aliaj, inclusiv fictivul adamantiu din care sunt făcute oasele lui Wolverine.

Trailerul filmului "The Wolverine"


Vezi si trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine (2009)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii