Header Ads Widget

The Best Man (Film acțiune thriller 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "The Best Man" 2023 cu actorii Luke Wilson, Dolph Lundgren și Brendan Fehr. Trailer, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Best Man".


Despre filmul The Best Man

The Best Man este un film american de acțiune și suspans din 2023 regizat de Shane Dax Taylor care a scris scenariul filmului împreună cu C. Alec Rossel și Daniel Zirilli. Filmul îi are în distribuție pe actorii Luke Wilson, Dolph Lundgren, Brendan Fehr, Nicky Whelan, Scout Taylor-Compton, Scott Martin, Andrey Ivchenko, Chris Mullinax, Ryan Devlin, King Orba, Michael Proctor, Patrick Proctor și Wes Hager. Filmul Best Man are loc într-o stațiune îndepărtată, în mijlocul unei nunți în care mercenarii preiau controlul asupra proprietății. Acum depinde de mire, de cavalerul de onoare și de cel mai bun prieten al lor să învingă teroriștii și să salveze ostaticii. Die Hard la o nuntă.


Filmul de acțiune și thriller The Best Man a fost produs de companiile Archstone Entertainment, Archstone Pictures și BondIt Media Capital și a fost lansat în data de 21 aprilie 2023 în format digital DVD și pe internet.


Sinopsis la filmul The Best Man

Mercenarii preiau controlul unui hotel dintr-o stațiune îndepărtată în timpul unei nunți și depinde de cavalerul de onoare, de mire și de cel mai bun prieten al lor bețiv să oprească teroriștii și să salveze ostaticii.





Distribuție Actori în filmul The Best Man

Luke Wilson, Dolph Lundgren, Brendan Fehr, Nicky Whelan, Scout Taylor-Compton, Scott Martin, Andrey Ivchenko, Chris Mullinax, Ryan Devlin, King Orba, Michael Proctor, Patrick Proctor, Wes Hager, Alex Reymundo, Brad Royster, Johnny Ives, Levi Gilbert

Regizor
Shane Dax Taylor

Scenarist
C. Alec Rossel, Shane Dax Taylor, Daniel Zirilli

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 aprilie 2023 pe DVD și pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
The Best Man titlul original, The Best Man titlul în România

Este filmul The Best Man pe Netflix?

Din păcate filmul The Best Man încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Best Man

Când o echipă de mercenari nemiloși preia controlul asupra unui hotel dintr-o stațiune îndepărtată, foștii soldați Special Ops care participă la nunta celui mai bun prieten al lor trebuie să se bazeze doar pe inteligența și pregătirea lor pentru a combate teroriștii și a salva ostaticii ținuți pentru răscumpărare.


Trailer la filmul The Best Man (2023)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii