Header Ads Widget

Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (Film horror 2023) Cobweb Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Cobweb: Capcana pânzei de păianjen" 2023 cu actorii Lizzy Caplan, Woody Norman și Cleopatra Coleman. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Cobweb".


Despre filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen

Cobweb: Capcana pânzei de păianjen este un film thriller de groază și suspans american regizat de Samuel Bodin în debutul său regizoral, după un scenariu scris de Chris Thomas Devlin. În rolurile principale joacă actorii Lizzy Caplan, Woody Norman, Cleopatra Coleman și Antony Starr.


Filmul horror și thriller Cobweb: Capcana pânzei de păianjen este produs de companiile Point Grey Pictures și Vertigo Entertainment și este programat să fie lansat în cinematografe limitate de Lionsgate în Statele Unite pe 21 iulie 2023, urmând ca în data de 11 august 2023, filmul să fie lansat subtitrat și în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen

Groaza izbucnește atunci când un băiat de opt ani pe nume Peter încearcă să investigheze zgomotele misterioase care vin din interiorul zidurilor casei sale și un secret întunecat pe care părinții săi siniștri l-au ascuns de el.





Distribuție Actori în filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen

Lizzy Caplan, Woody Norman, Cleopatra Coleman, Antony Starr, Ellen Dubin, Luke Busey, Steffanie Sampson, Debora Zhecheva, Jay Rincon, Anton Kottas, Jesse Vilinsky, Aleksandra Dragova, Aleksander Asparuhov, James Robinson, Jivko Mihaylov

Regizor
Samuel Bodin

Scenarist
Chris Thomas Devlin

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
21 iulie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
11 august 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe ?

Cunoscut și ca
Cobweb titlul original, Cobweb: Capcana pânzei de păianjen titlul în România

Este filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen pe Netflix?

Din păcate filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cobweb: Capcana pânzei de păianjen

Peter, în vârstă de opt ani, este afectat de o lovitură misterioasă, constantă, din interiorul peretelui dormitorului său - o bătaie despre care părinții insistă că este totul în imaginația lui. Pe măsură ce teama lui Peter se intensifică, el crede că părinții lui (Lizzy Caplan și Antony Starr) ar putea ascunde un secret teribil și periculos și le pune la îndoială încrederea. Și pentru un copil, ce poate fi mai înfricoșător decât atât?


Trailer la filmul Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (2023) Cobweb


Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Cobweb: Capcana pânzei de păianjen (2023) cu actorii Lizzy Caplan, Woody Norman, Cleopatra Coleman, Antony Starr, Ellen Dubin, Luke Busey și Steffanie Sampson și regizat de Samuel Bodin.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii