Header Ads Widget

După tot ce s-a întâmplat (Film romantic 2023) After Everything Trailer și Detalii

Film dramă și romantic "După tot ce s-a întâmplat" 2023 cu actorii Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford și Louise Lombard. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "After Everything".


Despre filmul După tot ce s-a întâmplat

După tot ce s-a întâmplat / After Everything este un film dramă romantic american scris și regizat de Castille Landon. Bazat pe personajele din seria de romane After de Anna Todd, este o continuare a filmului După ce am găsit fericirea / After Ever Happy (2022) și a cincea și ultima parte din seria de filme After. Filmul îi are în rolurile principale pe Josephine Langford și Hero Fiennes Tiffin, reluând rolurile lor ca Tessa Young și, respectiv, Hardin Scott. Intriga continuă premisa celor patru filme anterioare.

Filmul este comercializat cu logline „The Final Chapter”, deși realizatorul Castille Landon a spus în 2021, că în prezent lucrează la un prequel și o continuare suplimentară centrată în jurul copiilor personajelor principale ale seriei; ambele proiecte sunt în pre-producție. Dar în ultimul anunț, Voltage Pictures a anunțat în 2023 că va fi ultimul capitol al francizei.


Filmul dramă romantică După tot ce s-a întâmplat / After Everything este programat pentru o lansare limitată în cinematografe pe 13 septembrie 2023 în SUA. Voltage Pictures va distribui filmul, Netflix păstrând drepturile exclusive de streaming. De asemenea, filmul va fi lansat în alte țări în sălile de cinema și pe Amazon Prime Video. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografe în data de 15 septembrie 2023.


Sinopsis la filmul După tot ce s-a întâmplat

Hardin merge la Lisabona pentru a o face pe Natalie să-l ierte pentru tot ce i-a făcut, când se întâlnește față în față cu Natalie, Natalie vrea ca el să plece. Hardin se întâlnește cu Sebastian (prietenul lui Natalie) care îl urăște pe Hardin și îi spune „dacă ar fi după mine, ai putrezi în închisoare” iar mai târziu Hardin ajunge la închisoare pentru că continuă să se lupte cu Sebastian. Hardin are și inima frântă pentru că Tessa vrea să meargă mai departe și să nu mai fie împreună, spunându-i și lui să meargă mai departe.





Distribuție Actori în filmul După tot ce s-a întâmplat

Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Stephen Moyer, Mimi Keene, Benjamin Mascolo, Victoria Paige Watkins, Cora Kirk, Jessica Webber, Rosa Escoda, Nathalia Rossetti, Paul S. Tracey, Ella Martine

Regizor
Castille Landon

Scenarist
Marcus Gardley

Genul filmului
Dramă, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
13 septembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
15 septembrie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix și Amazon Prime

Cunoscut și ca
After Everything titlul original, După tot ce s-a întâmplat titlul în România

Este filmul După tot ce s-a întâmplat pe Netflix?

Din păcate filmul După tot ce s-a întâmplat încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului După tot ce s-a întâmplat

Deși Tessa și Hardin s-au separat anterior, Hardin este hotărât să-și repare și să reaprindă dragostea dintre ei. Când călătorește la Lisabona pentru a o vedea pe Tessa, fostul său interes amoros pe nume Natalie reintră în viața lui. Pe măsură ce el continuă să o urmărească pe Tessa, apar probleme atunci când dușmanii din trecutul său stau între ei și presiunile companiei sale care trebuie să finalizeze următorul său roman. Hardin trebuie să depășească toate acestea, pentru a se reconecta în cele din urmă cu Tessa. Hardin are inima frântă că Tessa vrea să meargă mai departe și să nu fie cu el, în timp ce el vrea să fie cu ea. Tessa îi spune lui Hardin să treacă peste. Apoi, Hardin merge la Lisabona, Portugalia, pentru a-i cere lui Natalie să-l ierte pentru tot ce i-a făcut înainte. Când se întâlnește față în față cu Natalie, ea vrea ca el să plece. Mai târziu, Hardin îl întâlnește pe Sebastian (prietenul lui Natalie), care îl urăște pe Hardin. Dacă Hardin și Tessa vor fi împreună după aceste situații, rămâne un mister.


Trailer subtitrat la filmul După tot ce s-a întâmplat (2023) After Everything


Trailerul subtitrat în limba română la filmul romantic După tot ce s-a întâmplat (2023) cu actorii Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Louise Lombard, Stephen Moyer, Mimi Keene, Benjamin Mascolo și Victoria Paige Watkins și regizat de Castille Landon.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii