Header Ads Widget

Perfect Addiction (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune și romantic "Perfect Addiction" 2023 cu actorii Kiana Madeira, Ross Butler și Matthew Noszka, Armin Parvin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Perfect Addiction".


Despre filmul Perfect Addiction

Perfect Addiction este un film de acțiune și romantism american din 2023, regizat de Castille Landon după un scenariu scris de Stephanie Sanditz după romanul scriitoarei Claudia Tan. Filmul spune povestea unei antrenoare de box care află că iubitul ei, actualul campion en-titre, o înșală cu propria ei soră. Filmul îi are în distribuție pe actorii Kiana Madeira, Ross Butler, Matthew Noszka, Manu Bennett, Poppy Gilbert, Nicholas Duvernay, Ryan Bown, Bree Winslow și Kailas Mahadevan.


Filmul de acțiune romantică Perfect Addiction este produs de companiile Constantin Film și Wattpad și este programat să fie lansat în cinematografele germane în data de 16 februarie 2023 de către PEndeavor Content.


Sinopsis la filmul Perfect Addiction

O antrenoare de box de succes descoperă că iubitul ei, campionul en-titre, a înșelat-o cu propria ei soră. Ea își propune să se răzbune antrenându-l pe singurul bărbat capabil să-l detroneze: arhi-inamicul său Kayden.





Distribuție Actori în filmul Perfect Addiction

Kiana Madeira, Ross Butler, Matthew Noszka, Manu Bennett, Poppy Gilbert, Nicholas Duvernay, Ryan Bown, Bree Winslow, Kailas Mahadevan, Jay DeMerit, Alex Czerwinski

Regizor
Castille Landon

Scenarist
Stephanie Sanditz

Genul filmului
Acțiune, Romantic, Filme 2023

Data de lansare
16 februarie 2023 în cinematografele germane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Perfect Addiction titlul original, Perfect Addiction titlul în România

Este filmul Perfect Addiction pe Netflix?

Din păcate filmul Perfect Addiction încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Perfect Addiction

Povestea se concentrează pe antrenoarea de box de succes Sienna Lane, care descoperă că iubitul ei Jax, actual campion, a înșelat-o cu propria ei soră. Ea își propune să se răzbune antrenându-l pe singurul bărbat capabil să-l detroneze: arhi-inamicul său Kayden.


Trailer la filmul Perfect Addiction (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii