Header Ads Widget

Întotdeauna diavolul (Film thriller Netflix 2020) The Devil All the Time Trailer și detalii

Film Netflix dramă și thriller "Întotdeauna diavolul" 2020 cu actorii Tom Holland, Bill Skarsgard, Robert Pattinson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "The Devil All the Time".


Despre filmul Întotdeauna diavolul

Întotdeauna diavolul / The Devil All the Time este un thriller psihologic american din 2020, film dramă polițist, regizat de Antonio Campos, după un scenariu scris împreună cu fratele său Paulo Campos, bazat pe romanul cu același nume al lui Donald Ray Pollock. Filmul urmărește mai multe personaje ale căror povești se împletesc în două orașe din sudul statului Ohio, în perioada de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial până în anii 1960. Are o distribuție care îi include pe Tom Holland, Bill Skarsgård, Riley Keough, Jason Clarke, Sebastian Stan, Haley Bennett, Eliza Scanlen, Mia Wasikowska și Robert Pattinson.

Filmul thriller Întotdeauna diavolul / The Devil All the Time a fost lansat în cinematografe selectate pe 11 septembrie 2020 și pe Netflix pe 16 septembrie 2020. În România, filmul a fost lansat online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România. A primit recenzii mixte până la pozitive din partea criticilor, care au lăudat interpretările (în special Tom Holland și Robert Pattinson), dar au criticat lungimea filmului și tonul întunecat.



Descrierea sinopsis a filmului Întotdeauna diavolul / The Devil All the Time

Amplasat în zona rurală din sudul Ohio și Virginia de Vest, filmul Întotdeauna diavolul / The Devil All the Time urmărește o distribuție de personaje convingătoare și bizare de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial până în anii 1960. Există Willard Russell, un veteran chinuit al carnagiului din Pacificul de Sud, care nu-și poate salva frumoasa soție, Charlotte, de la o moarte chinuitoare cauzată de cancer, indiferent cât de mult sânge de jertfă ar fi turnat pe „jurnalul său de rugăciune”. Există Carl și Sandy Henderson, o echipă soț și soție de ucigași în serie, care trec pe autostrăzile Americii în căutarea modelelor potrivite pentru a le fotografia și a le extermina. Există predicatorul Roy care se ocupă de păianjeni și tovarasul său infirm, virtuoz, care cântă la chitară, Theodore, fugind de lege. Și prins în mijlocul tuturor acestor lucruri este Arvin Eugene Russell, fiul orfan al lui Willard și Charlotte, care crește pentru a fi un om bun, dar și violent în sine.

Regia
Antonio Campos

Actori în distribuție
Tom Holland, Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Riley Keough, Jason Clarke, Eliza Scanlen, Haley Bennett, Mia Wasikowska, Harry Melling, Kristin Griffith, David Atkinson, Pokey LaFarge, Douglas Hodge, Drew Starkey, Teddy Cole, Donald Ray Pollock, Gregory Kelly, David Maldonado, Mark Jeffrey Miller, Ryan Anthony Williams, Wes Robertson, Todd Barnett, Michael Harding, Lucy Faust, Abby Glover, Kelly Lind, Cotton Yancey, Adam Fristoe, Morganna Bridgers, Karson Kern, Zack Shires, Ivan Hoey Jr., Drew Starkey, Caleb J. Thaggard, Ever Eloise Landrum, Given Sharp, Cory Scott Allen, Emma Coulter, Cody Jones, Madelyn Wall, Jason Collett, Eric Mendenhall, Teddy Cole, Michael H. Cole, Andrew Young, Cort Chandler, Bruce Cooper, Daniel James Vaughn, Edward Hall, Jeff McCarthy

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller

Dată de lansare:
16 septembrie 2020

Premiera în România: 16 septembrie 2020 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca
The Devil All the Time - titlul original, Întotdeauna diavolul - titlul în România

Este filmul Întotdeauna diavolul pe Netflix

Da, filmul Întotdeauna diavolul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 16 septembrie 2020 aici pe Netflix România.



Trailer subtitrat la filmul Întotdeauna diavolul / The Devil All the Time (2020)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul thriller Întotdeauna diavolul (2020) cu actorii Tom Holland, Bill Skarsgård, Robert Pattinson, Sebastian Stan, Riley Keough, Jason Clarke, Eliza Scanlen, Haley Bennett și Mia Wasikowska și produs de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii