Header Ads Widget

Last Resort (Film acțiune 2023) Trailer și Detalii

Film acțiune "Last Resort" 2023 cu actorii Jonathan Patrick Foo și Clayton Norcross, Armin Parvin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Last Resort / Ultima Ratio".


Despre filmul Last Resort

Last Resort (cunoscut și sub numele Ultima Ratio) este un film de acțiune american din 2023, regizat de Jean-Marc Minéo după un scenariu scris tot de el. Filmul spune povestea unui fost soldat al forțelor speciale care devine un om-armată atunci când soția și fiica lui sunt luate ostatice în timpul unui jaf de bancă. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jonathan Patrick Foo, Clayton Norcross, Armin Parvin, Julaluck Ismalone, Angelina Ismalone și Alex Santi.


Filmul horror și thriller Fear este produs de compania Eloïse Films și a fost lansat în cinematografele americane în data de 6 ianuarie 2023 de către Phoenix Worldwide Entertainment.


Sinopsis la filmul Last Resort

Un fost lunetist pentru Unitatea Specială Daneză, acum un alcoolic deprimat și dependent de droguri, se alătură unei bande de criminali, pentru a-și salva fratele de un cartel mexican de droguri.





Distribuție Actori în filmul Last Resort

Jonathan Patrick Foo, Clayton Norcross, Armin Parvin, Julaluck Ismalone, Angelina Ismalone, Alex Santi

Regizor
Jean-Marc Minéo

Scenarist
Jean-Marc Minéo

Genul filmului
Acțiune, Filme 2023

Data de lansare
6 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Last Resort titlul original, Last Resort titlul în România, Ultima Ratio titlul alternativ

Este filmul Last Resort pe Netflix?

Din păcate filmul Last Resort încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Last Resort

Un fost soldat al forțelor speciale devine un om-armată atunci când soția și fiica lui sunt luate ostatice în timpul unui jaf de la o bancă. În timp ce neutralizează cu brutalitate gașca de hoți, viețile a milioane de oameni atârnă în balanță când o toxină extrem de letală este furată din seif.


Trailer la filmul Last Resort (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii