Header Ads Widget

Disquiet (Film thriller 2023) Trailer și Detalii

Film thriller "Disquiet" 2023 cu actorii Jonathan Rhys Meyers, Rachelle Goulding și Elyse Levesque. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Disquiet".


Despre filmul Disquiet

Disquiet este un film de suspans american din 2023, regizat de Michael Winnick care a scris și scenariul filmului. În film, un bărbat pe nume Sam are un accident de mașină aproape fatal, iar când se trezește își dă seama că este într-un spital abandonat. Filmul îi are în distribuție pe actorii Jonathan Rhys Meyers, Rachelle Goulding, Elyse Levesque, Lochlyn Munro, Trezzo Mahoro, Garry Chalk, Anita Brown, Joel Berg, Dalj Brar, Evan Ferraton, Darcy Hines și Garth Hodgson.


Filmul thriller Disquiet este produs de companiile SP Media Group și Government Island și a fost lansat limitat pe 27 ianuarie 2023 în cinematografele americane de către Paramount Global, urmând ca pe 10 februarie 2023 să fie lansat și pe internet.


Sinopsis la filmul Disquiet

După ce are un accident de mașină aproape fatal, Sam (Meyers) se trezește și descoperă că este prins într-un spital abandonat de forțe misterioase și sinistre care nu au intenția să-l lase să plece.





Distribuție Actori în filmul Disquiet

Jonathan Rhys Meyers, Rachelle Goulding, Elyse Levesque, Lochlyn Munro, Trezzo Mahoro, Garry Chalk, Anita Brown, Joel Berg, Dalj Brar, Evan Ferraton, Darcy Hines, Garth Hodgson, Mila Jones, Ashleigh Kearns, Stella Lai, Andrea Landes, Stephanie Lavigne, Sean Yves Lessard, Mark Reinhardt, Madison Rice, Polina Soldatova, Bradley Stryker, Andre Tricoteux

Regizor
Michael Winnick

Scenarist
Michael Winnick

Genul filmului
Thriller, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 limitat în cinematografele americane, 10 februarie 2023 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Disquiet titlul original, Disquiet titlul în România

Este filmul Disquiet pe Netflix?

Din păcate filmul Disquiet încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Disquiet

Jonathan Rhys Meyers joacă în acest thriller terifiant, care te ține pe marginea scaunului. După un accident de mașină aproape fatal, Sam (Meyers) se trezește și descoperă că este prins într-un spital abandonat de forțe misterioase și sinistre care nu au intenția să-l lase să plece!


Trailer la filmul Disquiet (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii