Header Ads Widget

Winnie the Pooh: Blood and Honey (Film horror 2023) Trailer și Detalii

Film horror "Winnie the Pooh: Blood and Honey" 2023 cu actorii Craig David Dowsett, Chris Cordell și Nikolai Leon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Netflix și dată de lansare pentru filmul "Winnie the Pooh: Blood and Honey".


Despre filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey

Winnie-the-Pooh: Blood and Honey este un film de groază independent scris și regizat de Rhys Frake-Waterfield în debutul său regizoral. Filmul servește ca o repovestire de groază a cărților lui A. A. Milne și E. H. Shepard despre Winnie-the-Pooh și îi are în distribuție pe Craig David Dowsett în rolul lui Winnie-the-Pooh și Chris Cordell în rolul lui Piglet, alături de Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, Richard D. Myers, și Nikolai Leon în roluri secundare. Filmul îl urmărește pe Pooh și Piglet, care acum au devenit sălbatici și însetați de sânge și care se îmbarcă într-o furie criminală când Christopher Robin acum adult se întoarce în Hundred Acre Wood ani mai târziu, după ce a plecat la facultate.

Filmul Winnie-the-Pooh: Blood and Honey a fost anunțat pentru prima dată pe 24 mai 2022 și a atras atenția pe scară largă datorită premisei sale care implică un personaj care și-a câștigat reputația de „icoană iubită a copilăriei” și a fost întâmpinat cu reacții divizate. A intrat în dezvoltare după ce cartea Winnie-the-Pooh din 1926 a intrat în domeniul public în Statele Unite la 1 ianuarie 2022, ceea ce înseamnă că The Walt Disney Company nu mai deține drepturile exclusive de film asupra personajelor descrise pentru prima dată în carte și că oricine poate folosi legal sau poate face referire la lucrările originale ale seriei de cărți fără permisiune, atâta timp cât evită copierea elementelor din franciza media a companiei pe baza acestora. O perioadă de zece zile de filmare a filmului a avut loc în pădurea Ashdown din East Sussex, Anglia, care servește drept inspirație pentru Hundred Acre Wood, decorul poveștilor.


Filmul Winnie-the-Pooh: Blood and Honey este programat să fie lansat în cinematografe pe 15 februarie 2023 de Jagged Edge Productions și ITN Studios, prin Fathom Events, Altitude Film Distribution, Cineplex Entertainment și Cinemex. Filmul a fost programat inițial pentru un eveniment de o noapte, dar proiecția sa a fost apoi extinsă la o lansare majoră în cinematografe.


Sinopsis la filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey

Acum sălbatici și însetați de sânge, Winnie-the-Pooh și Piglet îl terorizează pe adultul Christopher Robin și un grup de tinere studente într-o casă îndepărtată.





Distribuție Actori în filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey

Craig David Dowsett, Chris Cordell, Nikolai Leon, Paula Coiz, Natasha Tosini, Amber Doig-Thorne, May Kelly, Richard D. Myers, Maria Taylor, Mark Haldor, Simon Ellis, Danielle Scott, Danielle Ronald, Natasha Rose Mills, Jase Rivers, Bao Tieu, Marcus Massey, Gillian Broderick, Toby Wynn-Davies, Richard Harfst

Regizor
Rhys Frake-Waterfield

Scenarist
Rhys Frake-Waterfield

Genul filmului
Horror, Filme 2023

Data de lansare
15 februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Winnie the Pooh: Blood and Honey titlul original, Winnie the Pooh: Blood and Honey titlul în România

Este filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey pe Netflix?

Din păcate filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Winnie the Pooh: Blood and Honey

Zilele de aventuri și veselie au ajuns la sfârșit, deoarece Christopher Robin, acum adult, i-a lăsat pe Winnie-The-Pooh și pe Piglet să se descurce singuri. Pe măsură ce timpul trece, simțindu-se supărați și abandonați, cei doi devin sălbatici. După ce au simțit gustul de sânge, Winnie-The-Pooh și Piglet au pornit să găsească o nouă sursă de hrană. Nu trece mult până să înceapă furia lor sângeroasă


Trailer la filmul Winnie the Pooh: Blood and Honey (2023)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii