Header Ads Widget

Activitate paranormală 4 (Film horror 2012) Paranormal Activity 4 Trailer și detalii

Film horror și mister "Activitate paranormală 4" 2012 cu actorii Kathryn Newton, Matt Shively și Aiden Lovekamp. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Paranormal Activity 4".


Despre filmul Activitate paranormală 4

Activitate paranormală 4 / Paranormal Activity 4 este un film american de groază supranatural din 2012, regizat de Ariel Schulman și Henry Joost și scris de Christopher Landon după o poveste a lui Chad Feehan. Filmul o prezintă pe Katie Featherston, care a jucat în primul film și a avut apariții scurte în celelalte două. Filmul a fost lansat în cinematografe și IMAX pe 17 octombrie 2012, în Regatul Unit și a fost lansat pe 19 octombrie 2012, în Statele Unite, de Paramount Pictures. Este a patra ediție din seria de filme Activitate paranormală / Paranormal Activity și o continuare a filmului Activitate paranormală 2 / Paranormal Activity 2 din punct de vedere cronologic, plasată câțiva ani mai târziu. Filmul este urmat de continuarea Activitate paranormală: Cei însemnați / Paranormal Activity: The Marked Ones în 2014.



Descrierea sinopsis a filmului Activitate paranormală 4 / Paranormal Activity 4

Au trecut cinci ani de când Katie (Katie Featherston) și-a ucis sora și a dispărut cu nepotul ei, Hunter. Acum, o nouă familie este pe cale să cadă pradă terorilor nocturne. Un accident misterios de alături o face pe adolescenta Alex (Kathryn Newton) și familia ei să devină gardienii temporari ai lui Robbie (Brady Allen), un băiat vecin foarte înfiorător. Camerele instalate în toată casa lui Alex surprind evenimentele sinistre care se petrec după sosirea lui Robbie.

Regia
Henry Joost, Ariel Schulman

Actori în distribuție
Kathryn Newton, Matt Shively, Aiden Lovekamp, Brady Allen, Stephen Dunham, Alexondra Lee, Katie Featherston, Georgica Pettus, Alisha Boe, Brendon Eggertsen, Constance Esposito, Ty Dawson, Jonah Pasco, Rightor Doyle, Tamara Bersane, Jennifer Hale, Robert Clotworthy, Esther Austin, Mary Payne Moran, Taj, John Duerler, Jake Plotkin, Brian Boland, Jorga Caye, Jamieson Deacy, Sprague Grayden, Sara Mornell, William Juan Prieto

Genul filmului
Horror, Mister

Dată de lansare:
14 octombrie 2012

Cunoscut și ca
Paranormal Activity 4 - titlul original, Activitate paranormală 4 - titlul în România

Trailer la filmul Activitate paranormală 4 / Paranormal Activity 4 (2012)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii