Header Ads Widget

Activitate paranormală 2 (Film horror 2010) Paranormal Activity 2 Trailer și detalii

Film horror și mister "Activitate paranormală 2" 2010 cu actorii Sprague Grayden, Brian Boland și Molly Ephraim. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Paranormal Activity 2".


Despre filmul Activitate paranormală 2

Activitate paranormală 2 / Paranormal Activity 2 este un film american de groază supranatural din 2010, regizat de Tod Williams și scris de Michael R. Perry, Christopher Landon și Tom Pabst. Filmul este un prequel al filmului Activitate paranormală / Paranormal Activity din 2007, care începe cu două luni înainte și urmărește evenimentele descrise în filmul original. A fost lansat în cinematografe la miezul nopții pe 22 octombrie 2010 în Statele Unite, Regatul Unit, Canada, Mexic, Brazilia, Argentina, Polonia și Irlanda. A fost lansată și o versiune neevaluată a filmului. Partea a doua este urmată de continuarea Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3 în 2011. Este al doilea film din seria de filme horror Activitate Paranormală.



Descrierea sinopsis a filmului Activitate paranormală 2 / Paranormal Activity 2

Daniel Rey împreună cu soția sa, Kristi; fiica, Ali; fiul mic, Hunter, și câinele lor, se mută la Carlsbad, California. Câteva zile mai târziu, reședința lor este spartă, însă nimic nu pare să lipsească. Pentru a preveni reapariția, ei instalează o serie de camere de securitate care vor înregistra totul pe un DVR. După ce angajează o dădacă vorbitoare de spaniolă pentru a avea grijă de Hunter, ea îi informează că e ceva în neregulă în casa lor și face rugăciuni, spre supărarea lui Daniel, care o concediază. Ulterior, el va regreta această decizie pe măsură ce au loc incidente mai inexplicabile și ciudate, Ali concluzând, după o cercetare, că casa lor poate fi posedată de o entitate demonică.

Regia
Tod Williams

Actori în distribuție
Sprague Grayden, Brian Boland, Molly Ephraim, Katie Featherston, Micah Sloat, Seth Ginsberg, David Bierend, William Juan Prieto, Jackson Xenia Prieto, Vivis Colombetti

Genul filmului
Horror, Mister

Dată de lansare:
22 octombrie 2010

Cunoscut și ca
Paranormal Activity 2 - titlul original, Activitate paranormală 2 - titlul în România

Trailer la filmul Activitate paranormală 2 / Paranormal Activity 2 (2010)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii