Header Ads Widget

Activitate paranormală 3 (Film horror 2011) Paranormal Activity 3 Trailer și detalii

Film horror și mister "Activitate paranormală 3" 2011 cu actorii Chris Smith, Lauren Bittner și Chloe Csengery. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Paranormal Activity 3".


Despre filmul Activitate paranormală 3

Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3 este un film american de groază supranatural din 2011, regizat de Henry Joost și Ariel Schulman. Este a treia parte (din punct de vedere cronologic, prima) a seriei de filme Activitate paranormală / Paranormal Activity și servește ca un prequel, în cea mai mare parte având loc cu 18 ani înainte de evenimentele din primele două filme. A fost lansat în cinematografe pe 21 octombrie 2011. Filmul Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3 a fost, de asemenea, primul film de groază al lui Joost și Schulman.

Filmul horror Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3 a doborât recordurile financiare la lansare, stabilind un nou record pentru o deschidere la miezul nopții pentru un film de groază (8 milioane de dolari) și cea mai bună zi de deschidere pentru un film de groază din Statele Unite (26,2 milioane de dolari). A fost lansat după Activitate paranormală 2 / Paranormal Activity 2 și a fost urmat de continuarea Activitate paranormală 4 / Paranormal Activity 4 în anul 2012.



Descrierea sinopsis a filmului Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3

În 1988, în California, dregizorul Dennis se mută în casa iubitei sale Julie pentru a-și crește o familie cu fiicele ei Katie și Kristi. Micuța Kristi are un prieten imaginar pe nume Toby, în timp ce în casă se întâmplă lucruri ciudate. Dennis decide să plaseze camere în casă pentru a capta imagini în timpul nopții și în curând constată că există o entitate în casă. Prietenul lui Dennis, Randy Rosen (Dustin Ingram), cercetează evenimentele și află că casa lui ar putea fi un clan de vrăjitoare, iar copiii ar putea fi în pericol.

Regia
Henry Joost, Ariel Schulman

Actori în distribuție
Chris Smith, Lauren Bittner, Chloe Csengery, Katie Featherston, Jessica Tyler Brown, Sprague Grayden, Dustin Ingram, Hallie Foote, Johanna Braddy, Brian Boland, Bailey Brown, Maria Olsen

Genul filmului
Horror, Mister

Dată de lansare:
14 octombrie 2011

Cunoscut și ca
Paranormal Activity 3 - titlul original, Activitate paranormală 3 - titlul în România

Trailer la filmul Activitate paranormală 3 / Paranormal Activity 3 (2011)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii