Header Ads Widget

Activitate paranormală: Cei însemnați (Film horror 2014) Paranormal Activity: The Marked Ones Trailer și detalii

Film horror și mister "Activitate paranormală: Cei însemnați" 2014 cu actorii Andrew Jacobs, Jorge Diaz și Gabrielle Walsh. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Paranormal Activity: The Marked Ones".


Despre filmul Activitate paranormală 5: Cei însemnați

Activitate paranormală: Cei însemnați / Paranormal Activity: The Marked Ones este un film american de groază supranatural din 2014, scris și regizat de Christopher Landon. Lansat pe 3 ianuarie 2014, în Statele Unite, este a cincea ediție a seriei de filme Activitate paranormală / Paranormal Activity. Este și al doilea film regizoral al lui Landon, după Burning Palms. Filmul Activitate paranormală: Cei însemnați / Paranormal Activity: The Marked Ones a primit recenzii mixte de la critici și au încasat 90 de milioane de dolari în întreaga lume., Este continuarea filmului Activitate paranormală 4 / Paranormal Activity 4 și este urmat de filmul Activitate Paranormală. Dimensiunea Spectrală / Activitate paranormală: The Ghost Dimension lansat în 2015.



Descrierea sinopsis a filmului Activitate paranormală: Cei însemnați / Paranormal Activity: The Marked Ones

Adolescenții Jesse și Hector așteaptă cu nerăbdare o vară fără griji, dar uciderea unui vecin duce la o întâlnire terifiantă cu supranaturalul. După ce au intrat în apartamentul vecinului, Jesse și Hector găsesc o colecție de artă ritualică și alte obiecte bizare. La scurt timp după ce Jesse ia un jurnal de scrieri oculte, el găsește un semn ciudat pe brațul său. Comportamentul său neregulat îi determină pe prietenii și familia lui Jesse să își dea seama că este posedat.

Regia
Christopher Landon

Actori în distribuție
Andrew Jacobs, Jorge Diaz, Gabrielle Walsh, Renée Victor, Noemi Gonzalez, David Saucedo, Gloria Sandoval, Richard Cabral, Carlos Pratts, Juan Vasquez, Dale Heidenreich, Molly Ephraim, Katie Featherston, Chloe Csengery, Micah Sloat, Jessica Tyler Brown, Hallie Foote

Genul filmului
Horror, Mister

Dată de lansare:
3 ianuarie 2014

Cunoscut și ca
Paranormal Activity: The Marked Ones - titlul original, Activitate paranormală: Cei însemnați - titlul în România

Trailer la filmul Activitate paranormală: Cei însemnați / Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii