Header Ads Widget

Mad Max 3: Cupola Tunetului (Film acțiune sf 1985) Mad Max 3: Beyond Thunderdome Trailer și detalii

Film acțiune și aventuri sf "Mad Max 3: Cupola Tunetului" 1985 cu actorii Mel Gibson, Bruce Spence și Tina Turner. Trailer, Descriere, sinopsis și dată de lansare pentru filmul "Mad Max 3: Beyond Thunderdome".


Despre filmul Mad Max 3: Cupola Tunetului

Mad Max 3: Cupola Tunetului / Mad Max Beyond Thunderdome este un film australian de acțiune post-apocaliptic din 1985 regizat de George Miller și George Ogilvie și scris de Miller și Terry Hayes. În film joacă Mel Gibson și Tina Turner într-o poveste a unui războinic singuratic care este exilat în deșert și acolo întâlnește un cult izolat de copii, centrat pe un Boeing 747 prăbușit și pe căpitanul său decedat.

Precedat de Mad Max în 1979 și Mad Max 2: Războinicul șoselelor / Mad Max 2: The Road Warrior în 1981, filmul este a treia ediție din franciza Mad Max și este al treilea și ultimul film care îl prezintă pe Mel Gibson în rolul lui Max Rockatansky. George Miller a reînviat seria în 2015 odată cu lansarea celei de-a patra tranșe, Mad Max: Drumul furiei / Mad Max: Fury Road, în care rolul principal îl au actorii Tom Hardy și Charlize Theron.



Descrierea sinopsis a filmului Mad Max 3: Cupola Tunetului / Mad Max 3: Beyond Thunderdome

În al treilea dintre filmele „Mad Max”, Max (Mel Gibson) ajunge într-un oraș malefic condus de Tina Turner. Acolo devine gladiator și este aruncat în deșert, unde este salvat de o bandă de orfani sălbatici care caută ajutor de ani de zile. Când câțiva dintre ei iau înfățișarea lui ca un semn și pleacă în deșert, el îi urmărește înapoi în oraș.

Regia
George Miller, George Ogilvie

Actori în distribuție
Mel Gibson, Bruce Spence, Adam Cockburn, Tina Turner, Frank Thring, Angelo Rossitto, Paul Larsson, Angry Anderson, Robert Grubb, George Spartels, Edwin Hodgeman, Bob Hornery, Andrew Oh, Helen Buday, Justine Clarke

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, SF

Dată de lansare:
24 decembrie 1985

Trailer la filmul Mad Max 3: Cupola Tunetului / Mad Max 3: Beyond Thunderdome (1985)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii