Header Ads Widget

MK Ultra (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "MK Ultra" 2022 cu actorii Anson Mount, Jaime Ray Newman și Jason Patric. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "MK Ultra".


Despre filmul MK Ultra

MK Ultra este un thriller psihologic american din 2022, scris și regizat de fostul ofițer de informații Joseph Sorrentino. Bazat pe o poveste adevărată despre programul de experimentare umană MKUltra condus de Agenția Centrală de Informații (CIA) în anii 1960, filmul îl urmărește pe Dr. Ford Strauss (Anson Mount), un psihiatru care se implică într-un experiment guvernamental și într-o conspirație care implică utilizarea psihedelică și alte substanțe care controlează mintea. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Anson Mount, Jaime Ray Newman, Jason Patric, alături de Jen Richards, Alon Aboutboul, Wanetah Walmsley, David Jensen, Jill Renner, Jared Bankens, Matt Nolan și Charles Green în roluri secundare.


Filmul thriller MK Ultra este produs de companiile LB Entertainment și Ten Past Nine Productions și a fost lansat în cinematografe și pe video la cerere pe 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul MK Ultra

Amplasat în timpul experimentelor adevărate și neîntemeiate ale Agenției Centrale de Informații MK ULTRA de la începutul anilor 1960, MIDNIGHT CLIMAX urmărește călătoria lui Ford Strauss, un psihiatru strălucit, ale cărui limite morale și științifice sunt împinse la limită pe măsură ce este recrutat pentru a conduce o subsecțiune a programul într-un spital psihic rural din Mississippi.





Distribuție Actori în filmul MK Ultra

Anson Mount, Jaime Ray Newman, Jason Patric, Jen Richards, Alon Aboutboul, Wanetah Walmsley, David Jensen, Jill Renner, Jared Bankens, Matt Nolan, Charles Green, Harrison Stone, Susan McPhail, Josh Whites, Robert Aberdeen, Cotton Yancey, Bill Luckett, Tony Key, Dalton Russell, Cameron Abel, Ted Ford, Greg Dees

Regizor
Joseph Sorrentino

Scenarist
Joseph Sorrentino

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
7 octombrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
MK Ultra titlul original, MK Ultra titlul în România

Este filmul MK Ultra pe HBO Max

Din păcate filmul MK Ultra încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul MK Ultra pe Netflix?

Din păcate filmul MK Ultra încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului MK Ultra

La începutul anilor 1960, în timpul programului secret și ilegal de experimentare umană MK-Ultra al CIA, Dr. Ford Strauss (Anson Mount), un psihiatru, încearcă să obțină aprobarea testelor medicale LSD; limitele sale morale și științifice sunt împinse la limită, deoarece este abordat de agentul CIA Galvin Morgan (Jason Patric) pentru a conduce o subsecțiune a programului într-un spital de psihiatrie rural din Mississippi. În timp ce conduce experimentele pe un dependent de droguri, un incendiator, o femeie transgender și un ucigaș de animale, dr. Strauss începe să pună la îndoială etica agentului Morgan și dezlănțuie o conspirație de neînțeles.


Trailer la filmul "MK Ultra" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii