Header Ads Widget

S.O.S.: Aterizare forțată (Film acțiune 2023) Plane Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "S.O.S.: Aterizare forțată" 2023 cu actorii Gerard Butler, Mike Colter și Yoson An. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Plane".


Despre filmul S.O.S.: Aterizare forțată / Plane

S.O.S.: Aterizare forțată / Plane este un film thriller de acțiune și suspans american din 2023 regizat de Jean-François Richet, scris de Charles Cumming și J. P. Davis și cu Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An și Tony Goldwyn în rolurile principale. Se concentrează în jurul unui pilot care se trezește prins într-o zonă de război după ce este forțat să aterizeze aeronava comercială în timpul unei furtuni groaznice. În alte roluri joacă actorii Daniella Pineda, Paul Ben-Victor, Remi Adeleke, Joey Slotnick, Evan Dane Taylor, Claro de los Reyes, Lilly Krug, Tara Westwood și Mark Labella.


Filmul de acțiune și thriller S.O.S.: Aterizare forțată / Plane a fost anunțat în 2016, achiziționat de Lionsgate Films în 2019, vândut către Solstice Studios în 2020 și re-achiziționat de Lionsgate în 2021. A fost filmat în Puerto Rico. Filmul Plane este programat să fie lansat în Statele Unite pe 27 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul S.O.S.: Aterizare forțată / Plane

Pilotul comercial Brodie Torrance finalizează o aterizare de urgență după ce o furtună devastatoare a avariat aeronava. Avionul aterizează pe insula ostilă Jolo, Filipine. În curând, pasagerii sunt luați ostatici de militanții locali ai insulei. Cu ajutor, se străduiesc să-și găsească locația și rămân fără timp. Brodie decide să ceară ajutor de la fugarul condamnat pe care îl transporta în timpul zborului său comercial. Împreună, lucrează pentru a salva pasagerii și a scăpa de pe insulă.





Distribuție Actori în filmul S.O.S.: Aterizare forțată

Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An, Tony Goldwyn, Daniella Pineda, Paul Ben-Victor, Remi Adeleke, Joey Slotnick, Evan Dane Taylor, Claro de los Reyes, Lilly Krug, Tara Westwood, Mark Labella, Oliver Trevena, Kelly Gale, Quinn McPherson, Kate Rachesky, Amber Rivera, Otis Winston, Modesto Lacen, Jeff Francisco, Jeffrey Holsman, Ariel Felix, Rose Eshay, Jessica Nam, Haleigh Hekking, Thomas Curran, Ricky Robles Cruz, Matthew Valeña, Natalia Román García, Angel Fabián Rivera, Heather Seiffert, Kate Bisset

Regizor
Jean-François Richet

Scenarist
Charles Cumming, J. P. Davis

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
27 ianuarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
27 ianuarie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Plane titlul original, S.O.S.: Aterizare forțată titlul în România

Este filmul S.O.S.: Aterizare forțată pe HBO Max

Din păcate filmul S.O.S.: Aterizare forțată / Plane încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul S.O.S.: Aterizare forțată pe Netflix?

Din păcate filmul S.O.S.: Aterizare forțată / Plane încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului S.O.S.: Aterizare forțată

În filmul de acțiune S.O.S.: Aterizare forțată / PLANE, pilotul Brodie Torrance (Gerard Butler) își salvează pasagerii de la o lovitură de fulger, făcând o aterizare riscantă pe o insulă sfâșiată de război - doar pentru a descoperi că supraviețuirea aterizării a fost doar începutul. Când majoritatea pasagerilor sunt luați ostatici de rebeli periculoși, singura persoană pe care Torrance se poate baza pentru ajutor este Louis Gaspare (Mike Colter), un infractor acuzat care era transportat de FBI. Pentru a salva pasagerii, Torrance va avea nevoie de ajutorul lui Gaspare și va afla că Gaspare poate mai mult decât se vede.


Trailer subtitrat la filmul "S.O.S.: Aterizare forțată" 2023

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune S.O.S.: Aterizare forțată (2023) cu actorii Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An, Tony Goldwyn, Daniella Pineda, Paul Ben-Victor, Remi Adeleke, Joey Slotnick și Evan Dane Taylor și regizat de Jean-François Richet.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii