Header Ads Widget

Grimcutty (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror "Grimcutty" 2022 cu actorii Sara Wolfkind, Shannyn Sossamon și Usman Ally. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Grimcutty".


Despre filmul Grimcutty

Grimcutty este un de groază american lansat în 2022 și regizat de John Ross după un scenariu scris de el însuși. În rolurile principale îi găsim pe actorii Sara Wolfkind, Shannyn Sossamon, Usman Ally, Callan Farris, Alona Tal, Brenda Schmid, Joel Ezra Hebner, Kayden Alexander Koshelev, Tate Moore și John Ross Bowie.


Filmul horror Grimcutty este produs de companiile 20th Digital Studio și Capture și va avea premiera online pe interne pe platforma de streaming HULU în data de 10 Octombrie 2022. În România filmul filmul nu va fi disponibil online.


Sinopsis la filmul Grimcutty

O adolescentă din suburbii și fratele ei mai mic trebuie să oprească o meme terifiantă de pe internet adusă la viață de isteria părinților lor.





Distribuție Actori în filmul Grimcutty

Sara Wolfkind, Shannyn Sossamon, Usman Ally, Callan Farris, Alona Tal, Brenda Schmid, Joel Ezra Hebner, Kayden Alexander Koshelev, Tate Moore, John Ross Bowie, Nanrisa Lee, Jeff Meacham, Kristian Flores, Terry Dexter, Mia Pollini, Shelli Boone, Calvin Brown, Afi Ekulona, Chrisanne Eastwood, Kory Mann, Jeremy Gimenez, Jack Nolan, Ryan Shrime, Christina Miller, Malaya Valenzuela, Justin Jarzombek, David Bean, Sam Vaghani, Emma Zerner, Cole Massie, Titus Stevens, Scott Roberts, Tracy Weisert, Clinton Lowe, Eric Grooms, Olabisi Kovabel, Khadijah Abdullah, Lesley D. Van Arsdall, Ryan Wicks, Daniel Guzman, Chase Wisniewski, Frank Cacciola, Rachel Boulware, Brian Byrnes, Chase Edmondson, DeRon Munroe, Tamara Whatley

Regizor
John Ross

Scenarist
John Ross

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
10 Octombrie 2022 online pe platforma Hulu

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Grimcutty titlul original, Grimcutty titlul în română

Este filmul Grimcutty pe HBO Max

Din păcate filmul Grimcutty încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Grimcutty pe Netflix?

Din păcate filmul Grimcutty încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Grimcutty

În această ecranizare modernă a creaturii, o meme înfricoșătoare de internet numită „Grimcutty” stârnește panică în rândul tuturor părinților din oraș, convinși că îi face pe copii să-și facă rău ei înșiși și altora. Când o versiune din viața reală a lui Grimcutty începe să o atace pe adolescenta Asha Chaudry, părinții ei cred că ea se taie ca parte a unei provocări. Cu telefonul luat și nimeni care să o creadă, Asha trebuie să-și dea seama cum să ajungă la părinții ei și să-l oprească pe Grimcutty odată pentru totdeauna.


Trailer la filmul "Grimcutty" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii