Header Ads Widget

American Murderer (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "American Murderer" 2022 cu actorii Tom Pelphrey, Ryan Phillippe și Idina Menzel. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "American Murderer".


Despre filmul American Murderer

American Murderer este un film dramă american cu crime și suspans, scris și regizat de Matthew Gentile (în debutul său în regie). În distribuția filmului joacă actorii Tom Pelphrey, Idina Menzel, Ryan Phillippe, Jacki Weaver, Paul Schneider, Shantel VanSanten, Kevin Corrigan și Moisés Arias.


Filmul thriller American Murderer a avut premiera mondială pe 27 iunie 2022 la Taormina Film Fest din Sicilia, după proiecția aniversară a filmului Nașul / The Godfather al regizorului Francis Ford Coppola. Pe 19 iulie 2022, s-a anunțat în Variety că Saban Films a cumpărat drepturile de a distribui American Murderer în Statele Unite ale Americii și Canada. Este programat pentru o lansare în cinematografe pe 21 octombrie 2022 și o lansare digitală pe 28 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul American Murderer

Filmul American Murderer se bazează pe povestea adevărată a lui Jason Derek Brown - un escroc carismatic devenit rege al grupării care își finanțează stilul de viață luxos printr-o serie de escrocherii. Când fondurile lui scad și trecutul îl ajunge din urmă, el pune la cale cea mai elaborată schemă de până acum și, în acest proces, devine cel mai puțin probabil - și mai evaziv - top zece fugari FBI.





Distribuție Actori în filmul American Murderer

Tom Pelphrey, Ryan Phillippe, Idina Menzel, Paul Schneider, Shantel VanSanten, Jacki Weaver, Kevin Corrigan, Emelina Adams, Moises Arias, Emily Ashby, Steven Chester Prince, Heidi Méndez, Alireza Mirmontazeri, John Forker, Kylie Rohead, Jason Jerell, Ashley Marian Ramos, Sila Agavale, Emilyne Guglietti, Isaac Akers, Tom Austin, Kent Richards, Darryl Griffith, Adrian Perez, Rich Chavez, Laura Dennis, Corey Sondrup, Julien Nelson, Camilla Granasen, Chris Richards

Regizor
Matthew Gentile

Scenarist
Matthew Gentile

Genul filmului
Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
21 octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
American Murderer titlul original, American Murderer titlul în România

Este filmul American Murderer pe HBO Max

Din păcate filmul American Murderer încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul American Murderer pe Netflix?

Din păcate filmul American Murderer încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului American Murderer

Bazat pe o poveste adevărată, acest thriller captivant îl urmărește pe Jason Derek Brown (Tom Pelphrey), un escroc carismatic care își finanțează stilul de viață extravagant printr-o serie de escrocherii. Pe urmele lui Brown: Lance Leising (Ryan Phillippe), un agent special FBI hotărât să-l pună pe Brown după gratii. Când fondurile lui Brown se epuizează și trecutul îl ajunge din urmă, el pune la cale cea mai elaborată schemă de până acum, confruntându-se cu Leising într-un joc mortal de-a șoarecele și pisica -- și devenind cel mai pisica și mai evaziv fugar de pe lista celor mai căutați de FBI.


Trailer la filmul "American Murderer" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii