Header Ads Widget

1899 (Serial horror Netflix 2022) trailer și detalii

Serial istoric și horror online Netflix "1899" 2022, cu actorii Emily Beecham, Aneurin Barnard și Andreas Pietschmann. Trailer subtitrat în limba română, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "1899".


Despre serialul Netflix, 1899

1899 este un serial de televiziune de mister și groază din perioada epică germană creat de Jantje Friese și Baran bo Odar și regizat de Baran bo Odar. Serialul prezintă un grup de imigranți europeni care părăsesc Londra pe un vapor cu aburi pentru a începe o nouă viață în New York City. Dar când întâlnesc o altă navă de migranți în derivă pe larg, călătoria lor începe să se transforme într-un coșmar. În rolurile principale ale serialului îi găsim pe actorii Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Anton Lesser, Mathilde Ollivier, Alexandre Willaume, Lucas Lynggaard Tønnesen, Richard Hope și Clara Rosager.


Serialul germano-american horror și mister "1899" este produs de companiile Dark Ways și Netflix și va fi lansat online și subtitrat în România în data de 17 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis serial 1899

Imigranții de toate națiile care călătoresc de pe vechiul continent pe noul continent întâlnesc ceva de coșmar la bordul unei a doua nave aflate în derivă în larg.





Actorii principali ai serialului 1899

Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Anton Lesser, Mathilde Ollivier, Alexandre Willaume, Lucas Lynggaard Tønnesen, Richard Hope, Clara Rosager, Jonas Bloquet, Ben Ashenden, Rosalie Craig, Maria Erwolter, Yann Gael, Martin Greis-Rosenthal, Maciej Musial, Isabella Wei, Cloé Heinrich, Gabby Wong, Isaak Dentler, Jónas Alfreð Birkisson, Tino Mewes, José Pimentão, Fflyn Edwards, Heidi Toini, Alexandra Gottschlich, Joshua Seelenbinder, Niklas Maienschein


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Baran bo Odar

Creatori: Baran bo Odar, Jantje Friese

Genul filmului serial: Dramă, Istoric, Horror, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 17 noiembrie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 17 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: 1899 titlul original, 1899 titlul în română

Producători: Dark Ways, Netflix

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Germania, America

Este serialul 1899 pe Netflix?

Da, serialul "1899" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online subtitrat începând cu 17 noiembrie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial 1899:

1899. O navă cu aburi migrantă se îndreaptă spre vest pentru a părăsi bătrânul continent. Pasagerii, o mulțime mixtă de oameni de origini europene, uniți de speranțele și visele lor pentru noul secol și viitorul lor peste hotare. Dar călătoria lor ia o întorsătură neașteptată când descoperă o altă navă de migranți în derivă în larg. Ceea ce vor găsi la bord, va transforma călătoria lor către pământul promis într-un coșmar înfiorător.


Trailer la serialul 1899 (2022)

Trailerul online subtitrat în limba română la filmul serial horror 1899 (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii