Header Ads Widget

Imperfecții (Serial acțiune Netflix 2022) The Imperfects trailer și detalii

Serial Netflix de acțiune "Imperfecții" 2022, cu actorii Italia Ricci, Iñaki Godoy și Rhianna Jagpal. Trailer subtitrat, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Imperfects".


Despre serialul Netflix, Imperfecții

Imperfecții / The Imperfects este un viitor serial american de televiziune științifico-fantastică creat de Dennis Heaton și Shelley Eriksen, care va avea premiera pe Netflix. Promovată ca o poveste cu „venirea furiei” (un joc de cuvinte despre povestea maturității), urmărește trei tineri adulți care îl caută pe savantul nebun care și-a alterat ADN-ul, rezultând superputeri perturbatoare. În distribuție îi găsim pe actorii Italia Ricci, Iñaki Godoy, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal, Kyra Zagorsky, Rhys Nicholson, Celina Martin, Junnicia Lagoutin și Rekha Sharma.


Serialul de acțiune cu super eroi Imperfecții / The Imperfects este produs de companiile Lux Visual Effects și Nomadic Pictures și va avea premiera online în România pe Netflix în data de 8 septembrie 2022.


Sinopsis serial Imperfecții

Trei tineri de douăzeci și ceva de ani, Abbi, Juan și Tilda, sunt transformați în monștri după ce au fost supuși unei terapii genetice experimentale. Ulterior, trio-ul decide să-l vâneze pe omul de știință responsabil de transformarea lor, dr. Alex Sarkov, și să-l oblige să-i facă din nou oameni. Lor li se alătură Dr. Sydney Burke, un om de știință care îi ajută în căutarea lor.





Actorii principali ai serialului Imperfecții

Italia Ricci, Iñaki Godoy, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal, Kyra Zagorsky, Rhys Nicholson, Celina Martin, Junnicia Lagoutin, Rekha Sharma, Ron Selmour, Chris Cope, Jennifer Cheon Garcia, Wesley MacInnes, Brandon Fung, Siddhartha Minhas, Diego Stredel, Alex Rockhill, Veronica Long, Mya Lowe, Leslie Kwan, Kai Bradbury, Max Lloyd-Jones, Mariesa Crouse, John Cassini, Mark Sweatman, Ali Karr, E.J. Katz, Jesse Arthur Carroll, Jake Guy, Sarah Te Wong, Ben Francis


CASETA TEHNICĂ:
Regizori: Mathias Herndl, Mark Chow, Nimisha Mukerji

Creatori: Dennis Heaton, Shelley Eriksen

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale Netflix 2022, Seriale 2022

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 8 septembrie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 8 septembrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut online serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: The Imperfects titlul original, Imperfecții titlul în română

Producători: Lux Visual Effects, Nomadic Pictures

Distribuitor în România: Netflix

Țara: America, Canada

Este serialul Imperfecții pe Netflix?

Da, serialul "Imperfecții" este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat online începând cu 8 septembrie 2022 aici pe Netflix.


Descriere serial Imperfecții:

Drama se învârte în jurul a trei tineri de douăzeci și ceva de ani care, în urma unei terapii genetice experimentale, sunt transformați în monștri și care se unesc pentru a-l urmări pe omul de știință responsabil și a-l forța să-i facă din nou oameni. Dr. Sydney Burke, un om de știință strălucit care caută să-și repare greșelile din trecut, atât profesionale, cât și etice, se aliază cu Abbi, Juan și Tilda pentru a-l găsi pe omul de știință responsabil pentru destinul lor sumbru. Între timp, dr. Alex Sarkov, un fost copil minune, refuză să lase pe cineva sau ceva să interfereze cu scopul său de a rescrie genomul uman și de a introduce următoarea etapă a evoluției umane.


Trailer la serialul Imperfecții (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul serial de acțiune Imperfecții (2022), produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii