Header Ads Widget

Frank and Penelope (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller online "Frank and Penelope" 2022 cu actorii Caylee Cowan, Billy Budinich și Kevin Dillon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Frank and Penelope".


Despre filmul Frank and Penelope

Frank și Penelope este un film thriller american din 2022, scris și regizat de Sean Patrick Flanery. Filmul este o poveste despre dragoste și violență a unui bărbat aflat la capătul puterilor emoționale și care își găsește salvatoarea dansând seducător într-un club de striptease degradat. Și, viața lui care sigur se îndrepta spre marginea stâncii devine brusc redirecționată. Filmul îi are în distribuție pe actorii Caylee Cowan, Billy Budinich, Kevin Dillon, Sean Patrick Flanery, Johnathon Schaech, Donna D'Errico, Lin Shaye, Sonya Eddy, Brian Maillard și Charley Koontz.


Filmul american thriller "Frank and Penelope" este produs de companiile Dolezal Pictures și Redbud Studios, și va fi lansat limitat în cinematografele americane pe data de 3 iunie 2022.


Sinopsis la filmul Frank and Penelope

În timp ce fug de lege, Frank și iubita lui stripteuză, Penelope, se trezesc la kilometri de civilizație în timp ce călătoresc pe o porțiune pustie de drum. Când se lasă întunericul, ei dau peste un mic motel și un restaurant și decid să se odihnească pentru noapte. A doua zi, după ce au jefuit restaurantul, se cufundă dintr-o dată într-un coșmar infernal, când proprietarul motelului și restaurantului, Chisos, un psihopat și canibal care crede în Biblie, împreună cu familia sa sadica, îi ia pe Frank și Penelope într-o călătorie pe viață și pe moarte, în care evadarea este doar la o respirație zguduitoare. Curând devine evident că nu sunt primii care au suportat asta. Dar acești doi fie vor ieși împreună, fie vor „sfârși” împreună.





Distribuție Actori în filmul Frank and Penelope

Caylee Cowan, Billy Budinich, Kevin Dillon, Sean Patrick Flanery, Johnathon Schaech, Donna D'Errico, Lin Shaye, Sonya Eddy, Brian Maillard, Charley Koontz, Sydney Scotia, Jade Lorna Sullivan, Cherilyn Wilson, Mike Bash, Raymond Abel, Lance Eakright

Regizor
Sean Patrick Flanery

Scenarist
Sean Patrick Flanery

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
3 Iunie 2022 în cinematografe

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Frank and Penelope titlul original, South of the Devil - titlu alternativ

Este filmul Frank and Penelope pe HBO Max

Din păcate filmul Frank and Penelope încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Frank and Penelope pe Netflix?

Din păcate filmul Frank and Penelope încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Frank and Penelope

În spiritul filmelor THELMA și LOUISE și TRUE ROMANCE apare filmul FRANK și PENELOPE, o poveste de dragoste care se întâmplă doar o dată în viață, care se întinde pe drumul arzător din estul Texasului, când un bărbat, Frank, aflat la capătul puterilor emoționale emoționale, își găsește salvatorul și sufletul pereche, Penelope, seducătoare dansând pe un stâlp de alamă clătinat într-un club de striptease degradat. Și, cu siguranță, o viață îndreptată spre marginea prăpăstiei este redirecționată de tipul de iubire pe care cei mai mulți îl numesc nebun. Dar, desfășurarea firelor zbuciumate ale vieții celuilalt creează noduri care amenință să sugrume locul în care toate venele se întâlnesc atunci când se așează la masa de adevăr a unui lider de cult carismatic, care mănâncă păcatele și despachetează dulapurile aglomerate ale celuilalt. Și, a decide de ce să fugi și spre ce să fugi devine o bătălie sângeroasă între viață și iubire în noua lor lume, în care TOTUL merită acum să mori.


Trailer la filmul "Frank and Penelope" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii